När det inte riktigt blir som man tänkt sig...

Innehåller affiliate-länkar

Ut på tur, aldrig sur!
Ikväll har vi haft en sån fin och trev..... Nä, jag bara skoja! En fin kväll var det dock men inte sådär jättetrevlig om jag ska vara helt ärlig, haha! En händelserik kväll med fin början och avslut blev det iallafall.

Vi hade tagit med oss ryggsäcken som vi har när vi ska gå i skogen lite längre ifall James inte orkar gå hela vägen och i den hade vi också packat med oss middagen: mackor, kaffe och vatten till oss och mat till Diesel också. Vi hittade en sån mysig plats i skogen att stanna vid och det var så idylliskt och fint!

...men så börjar det smälla från skjutbanan längre bort lagomt till att vi packat upp mackorna och hällt upp kaffet och stackars Diesel som är så skotträdd blir helt hysterisk. Ena sekunden hur lugn som helst och andra bara hoppar han på allt och alla. Så tänk er: mackor och 2 koppar med hett kaffe på en liten stubbe och en hysterisk Diesel. Lägg då till James som då ville ställa sig emellan allt = kaos och panik speciellt för mamman och pappan som ska styra upp hela situationen, vem ska ta vem och akta barnet för kaffet + den vilda hunden där emellan! Haha åh.. Det gick som tur bra, ingen skada skedd men vi fick kasta kaffet och packa ner allt igen för att skynda oss hem med en stressad Diesel.

Väskan vi använder är ett av våra bästa köp någonsin och James ÄLSKAR att sitta i den och ikväll vägrade han göra annat när vi började gå men sen hoppade han också ner och gick själv. Det finns så många modeller av såna här bärstolar. Vi började med en billigare variant ifall han inte skulle trivas i en sån men nu när han gör det tycker vi ändå att den är så bra så vi ser egentligen ingen anledning att byta upp oss men jag har hört mycket bra om den här.

På väg hem gick Diesel och Jimmie först och James och jag hack i häl när James stannar några centimeter från den här och säger "tittaaa mammaaa"! Paniken som kom igen då! Haha.. Men ingen skada skedd då heller som tur var! :)

Älskade fina unge!
Han var så fin ikväll med nya kläderna från Zara och nya mössan från Gray Label.

Jag har satt ihop ett helt inlägg om James kläder till hösten som jag kommer att lägga upp här sen. Det finns ju så himmelens mycket fint just nu till alla kiddos!

Gillar

Kommentarer

AngelicaCarlsson
AngelicaCarlsson,
så fina bilder!! tråkigt att utflykten blev lite förstörd av smällarna :/
nouw.com/angelicacarlsson
jennyvennberg
jennyvennberg,
Jaa fy va tråkigt det blev. så tokigt för ibland bryr han sig inte alls och idag blev han verkligen tokig 😔 Tack snälla du ❤️☺️
nouw.com/jennyvennberg