När allt blir över alla förväntningar

Idag väntade regn precis hela dagen så vi tänkte faktiskt ha en mysig innedag med bastubad och mys i soffan men bestämde oss ganska snabbt för att ändå göra nåt den här dagen. Vi vill ju hinna med allt vi tänkt innan det är dags att resa hem :)

...så trots regn och tjock dimma packade vi in oss i bilen och åkte till Tänndalen!

I Tänndalen ligger Andersborgs våffelstuga som var vårt mål idag och så himla mysigt det var! Man åker först till en fjällparkering i Tänndalen by och därifrån går man sen till våffelstugan.

Sträckan att gå till våffelstugan är ca 2 km och vi bestämde oss för att lämna bärstolen vi brukar ha med till James i bilen då det inte är så lång sträcka och vi har märkt att James blir väldigt lat när han ser att den är med så idag berättade vi att vi ”glömt” den hemma ;) vilket resulterade i att han faktiskt gick mestadels av sträckan själv trots en del snö! Så mycket som han gick idag har han inte gått själv någon gång och både han och vi var stolta som tuppar :)

Ahhh!
Denna vackra natur!!

Allt kändes så ödsligt här men ändå är det så himmelens vackert på sitt vis!

Väl framme i stugan så slogs jag av hur himla mysigt det var!

...och doften av nygräddade våfflor!
Oslagbart!

Det gick också fort att få maten och ännu snabbare ner i James mage sen för han var så ivrig att få gå ut och åka pulka som man fick låna utanför! Det var bara för mig och Jimmie att också fort kasta i oss maten och sen kasta oss i pulkabacken utanför :) Igen, igen, igen!!! sa James innan vi till slut lyckades övertala honom att vi måste gå hem innan det blir mörkt.

”Vi går balansgång som Madicken gör på skoltaket!” sa jag. ”Mia gör också det” sa James. Gullunge! Älskar alla konversationer med honom.. :)

På vägen tillbaka sprack det upp lite och den täta dimman försvann och alla dessa fina berg visade sig :) Jag är så glad att vi tog oss ut idag trots allt :)

Gillar

Kommentarer