Några bilder från mitt maj

Åh nu var det så länge sen som jag delade med mig av något här.. Jag saknar det och tänkte försöka mig på en liten uppdatering. Det har varit några jobbiga veckor sedan mormor gick bort och efter hennes begravning och hur mycket jag än vill stanna tiden och det också ibland känns som att tiden står still så har livet fortsatt och också gett några ljusglimtar, trots allt.

Mer vår och försommar blir det inte än när häggen börjar blomma! Efter att jag hämtat James på förskolan förra veckan åkte vi och knyckte några grenar av hägg och satte i en vas hemma. Hela huset doftar fortfarande sommar!

..och vi har ju blivit med höns!
Eller snarare kycklingar! De yngsta är inte mer än ca 9 veckor! Helt galet vad fort de utvecklas för de ser ju ut som små hönor redan men på deras läten låter de fortfarande som små kycklingar. Så gulligt! Jag försökte läsa mig till hur länge de klassas som kycklingar och någon skrev att så länge de låter som kycklingar fick de vara just det! ..det kommer nog jag också att hålla mig till :)

Sedan dom flyttade till oss har sakta men säkert deras utegård tagit form. Jimmie bygger på den när tid finns efter jobbet och på helgerna men vädret har bjudit på en del regn den senaste tiden vilket gör att allt står still emellanåt. Längtar tills det står helt klart och de kan picka så mycket grönt de bara orkar!

..idag vaknade jag upp till mors dag med massor av energi! Det har verkligen varit som ett lotteri sedan jag blev gravid för ibland är energin verkligen som bortblåst och jag orkar knappt med mig själv..

Med energin idag passade jag iallafall på att göra ordning bebis hörna som jag så länge velat göra. När det stod så klart det bara kan nu blev allt så mycket mer verkligt. Vi är i vecka 33 nu och snart är h*n här! Längtar!

Medans jag pysslade på med det åkte Jimmie med James till hans föräldrar för att fira sin mamma. När dom kom hem sen hade dom med sig en stor bukett rosor som James själv hade valt ut till mig i butiken. Så tacksam!

..verkligen så evigt tacksam för min älskade unge och hans fina pappa! ..och för bebis som växer i min mage. Det har verkligen varit jobbigt stundvis de senaste månaderna men idag var det en sån fin dag på så många sätt och vis ❤️

Gillar

Kommentarer

jonnasofieh
jonnasofieh,
Så underbart fina bilder ❤️
nouw.com/jonnasofieh
jennyvennberg
jennyvennberg,
Åh men tack snälla du! Så himla glad jag blir 😊 <3
nouw.com/jennyvennberg
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men alltså WOOOW! Dina bilder är ju vekrligen magiska!! <3
nouw.com/matildaberlin