Mitt projekt just nu

Nu när värmen kom blir jag, säkert som många andra, alltid så inspirerad att pyssla på utomhus! Vår uteplats vid lusthuset är vi inte klara med trots att den nog fyller 3 år nu men vi lägger till och gör om lite på den varje år och varje år blir vi lika nöjda i slutändan och varje år vid den här tiden har jag nya ideér! :) När jag och James var där nere förra veckan stod jag och funderade på nåt som jag såg f��r länge sen på Pinterest. Jag hade inget sparat men hade en bild i huvudet och såhär blev det;

Det blev en "över-bordet-belysning" som jag gjorde genom att gjuta två gamla torkade träd i betong. Det var så olidligt att vänta på att betongen skulle brinna så att jag kunde bära ner dom för att se hur det skulle bli till slut! Visste inte om det skulle se helt galet ut men himmel så nöjd jag blev och tur är väl det, för Jimmies skull! Han tycker inte att vi har plats med mer av mina ideér som jag inte blev nöjd med i garaget, haha!

Där och då när jag fick idén så fanns det inget att vänta på, det var bara på med stövlarna på mig och James! Snabbt var vi på väg till skogen för att hitta dom allra bästa och finaste pinnarna till det här projektet! Det blev en fin förmiddag i skogen med världens bästa lilla kille och hem kom vi både med nya minnen och massa fynd från skogen!

Inspirerad av min vän fick även dessa pinnar följa med som jag har satt vid vår trapp ner till uteplatsen. Jag tänkte hänga solcellslampor på dom, tror det kan se hur mysigt ut som helst :)

Här näst vid uteplatsen väntar lite renovering av bordet som syns på bilderna. Vi köpte det på en köp & säljsida på Facebook förra året för nästan inga pengar alls! Det är otroligt fint och välgjort men färgen behöver bättras på och vi vill dessutom ha det mörkare så slipning väntar och eventuellt byter vi ut plankorna uppe på också mot bredare. Och så skulle vi behöva sätta dit den sista brädan som fattas längst ner på sittbänken, den som blev fel när vi gjorde den så att det sen inte blivit av... och så vill vi byta ut stolarna... och hela uteplatsen behöver behandlas/oljas in men det får vänta tills nästa år... Och alla blommor jag funderar på att plantera... Små projekt blir många och jag har nog äntligen lärt mig att allt tar tid. Jag stressar inte upp för att vi har 1000 saker kvar att göra för jag har insett att det verkligen är som alla säger; ett hus blir man aldrig klar med :)

Gillar

Kommentarer