Mer om vår fjällresa och Tännäskröket

Åh! Nu när vintern börjar komma på riktigt ser jag massor av härliga bilder från Tännäskröket både på Instagram och på Facebook och åhhh!! Jag längtar tillbaka så himla mycket! Det var verkligen ett sånt himla mysigt ställe! Jag och Jimmie bokade ju en resa tid för några veckor sedan och allt var rätt så spontant men det var då vi kunde åka. Det var mitt mellan säsonger så vi kunde inte göra allt vi hade tänkt men det blev ändå en av de finaste resor vi varit på!

Jag har alltid tänkt och trott att jag är en sol och badmänniska men sen nåt år tillbaka tror jag att det förändrats lite och speciellt efter den här resan! Självklart lockar alltid sol och bad men såna här resor är absolut inte uteslutet längre, snarare tvärtom!

Jag är så glad att både jag och Jimmie har utvecklat det här intresset tillsammans, att se världen mer till fots :)

.. men framför allt är det så roligt att kunna ge det här till James! Även om han inte kanske kommer minnas de första resor vi gör tillsammans så är det ändå fantastiskt fint att få uppleva allt med honom <3

Förutom dom fantastiska miljöerna i den där fjällvärlden så älskade jag ju stugan vi bodde i.. Den hade allt vi inte har här hemma och som jag drömmer om; bastu, värmegolv och kamin!

Alltså den hade verkligen allt! Vet inte vad jag hade väntat mig men allt var så himla mycket över förväntan och mer därtill!

Allt var verkligen så hemtrevligt, fint och.. fotovänligt! Precis i min smak, haha!

Ovana stughyrare som vi är hade vi dock ingen koll alls på att man skulle ha med sig egna lakan så första natten där var inte så hemtrevlig, haha! Så himla klantigt av oss!

Men som sagt, en resa som hamnar i top av de resor vi gjort och vi kommer definitivt besöka detta fina ställe igen! Drömmen är att resa med skotern också och se alla fina skoterleder och också att åka dit på sommaren och utforska alla vandringsleder som vi inte kunde gå nu när vi var där.

Ja.. drömmar och mål.. :) <3


PS! För den som vill läsa mer om den här resan finns det fler inlägg, dag för dag, under den här kategorin ”resor” :)

Gillar

Kommentarer

SaraFogelström
SaraFogelström,
Åhh så fint inlägg!!❤️❤️❤️
nouw.com/sarafogelström