Lyckat pepparkaksbak med barnen

Åh för den här dagen! Den hamnar verkligen i en speciell plats i hjärtat! Jag ställde till med pepparkaksbak idag och jag förväntade mig verkligen ett mindre kaos att försöka genomföra det med barnen (jäger som är 4 månader och James 3,5 år..) och det gick... över förväntan! Vi hade verkligen sååå mysigt tillsammans!

Där stod han och kavlade som han aldrig gjort något annat! Älskade unge!! ..och det blev mjöl precis överallt, precis som det ska va :)

Mitt i baket vaknade också Jäger, först ledsen men sen glad att han också fick sitta med! Han börjar verkligen bli mer med nu. Vill greppa saker och smaka på precis allt hela tiden! Hans personlighet börjar också växa fram mer och mer, det är sån himla mysig tid nu!

Under tiden vi bakade och efteråt sa James flera gånger hur mysigt och roligt det var och det värmer så himla mycket i hjärtat! Jag älskar såna här dagar <3

Gillar

Kommentarer

NataliaP
NataliaP,
Vilket mysigt inlägg... kram! 😊
nouw.com/nataliap
Anngelic
Anngelic,
Åh vilka underbara bilder, hela bildserien ger en utstrålning av lugn. Super!
//Ann
nouw.com/anngelic
sweetwords
sweetwords,
Ohh så mysigt, så fina juliga bilder. Man får lite Nils Karlsson Pyssling över dem
nouw.com/sweetwords
lifeofkile
lifeofkile,
Wow va fina bilder!!!
nouw.com/lifeofkile
Elin
,
Åh så mysigt! Gillar verkligen din bildstil! Vore så tacksam om du ville dela med dig av tips för hur du får så vackra färger i dina bilder! Från en nybörjare på foto 🙈❤️