Kontoret / gästrummet, före & efter

I samarbete med Beckers

Såååå kan jag äääääntligen skriva att kontoret/gästrummet är klart och visa bilder med det! Eller ja.. Riktigt klart är det ju inte. Jag saknar en heltäckningsmatta för den där riktigt ombonade och lyxiga känslan samt en gästsäng för att kunna kalla det gästrum, hehe! Men turligt eller tråkigt nog väntar vi inga gäster på länge så det gör absolut ingenting just nu!

Innan jag började med allt hade jag en vision; blåa väggar, gröna växter och fina motiv i guldramar som förstärker den blå färgen och lyxkänslan. Jag är verkligen så himla nöjd med hur allt blev! Men från början.. Såhär såg det ut!

Gråa väggar fulla med skruv/spik-hål, fönster och dörren saknade foder sen vi bytt ut dom, trötta garderober med handtag som jag inte alls tycker passade in så som det var men vad lite färg kan göra ändå....

Till den blå färgen blev dom guldiga handtagen något helt annat! Tycker ni inte!? Förut ville jag kasta dom långt bort och nu är dom en favoritdetalj här inne! Den underbara blå färgen jag använt är Beckers färg Symfoni Ultramatt i kulören ”jeans”. Verkligen en sån sjukt fin färg och åter igen, den inger en sån lyxig känsla!

Och något som förhöjer den känslan ännu mer är tyger så den vanliga gardinstången åkte ut och jag ersatte den med en gardinskena som går efter hela väggen. Skenan har tre spår och varje spår har fått gardiner. Testa det om ni har möjlighet, känslan blir verkligen en helt annan! Tänker mig lite hotellkänsla över den detaljen när det här också kommer att agera som gästrum sen.

Dom fina motiven på väggarna och ramarna kommer från Framia!

Att det här rummet nu är så gott som klart är verkligen en slags milstolpe! Det här rummet är det som fått minst kärlek av alla sedan vi flyttade hit för 4 år sen men nu har det blivit ett av de jag tycker om allra mest! Tänk vad lite färg och kärlek kan göra ändå!

Gillar

Kommentarer

Mittpallas
Mittpallas,
så snyggt😍
nouw.com/mittpallas
jennyvennberg
jennyvennberg,
Åhh vad roligt att du tycker det!! 😃 <3
nouw.com/jennyvennberg
camillahedberg
camillahedberg,
Jisses så snyggt! 😍 skulle vilja ha det ungefär så i sovrummet 👌🏻
nouw.com/camillahedberg
jennyvennberg
jennyvennberg,
Åh tack snälla du för så fina ord! Kör på! Blått är verkligen en lugnande färg 😃
nouw.com/jennyvennberg
Katarina
,
Åh så fint!
Ska snart måla om ett sovrum och blev sugen på denna blåa nu.
vart har du köpt gardinstängerna?
jennyvennberg
jennyvennberg,
Ja det är verkligen en lugnande och harmonisk färg! Skenorna kommer från Ikea, hur bra som helst!! 😊
nouw.com/jennyvennberg
Annika
,
Guud så fint!! Hur gjorde du när du målade garderoberna? Var det ett stort projekt? Typ ta av dörrarna, slipa, grunda och måla? Våra är i och för sig lite "nyare", typ standardgarderober som ser så tråkiga och skruttiga ut!
jennyvennberg
jennyvennberg,
Oh, inser nu att jag aldrig svarat dig! Jag målade garderoberna där dom satt. Det gick jättebra eftersom attfrgen var så fast och inte rinnig så ytan blev jättefin ☺️ Lycka till om du väljer att måla också ❤️☺️
nouw.com/jennyvennberg