James önskelista och julklappstips

Till min stora glädje älskar James böcker och han börjar också fantisera mer och mer! Jag är så glad för det eftersom att Jimmie är, ursäkta mig, men urdålig på att fantisera och spinna vidare på samtal! Haha! Äntligen har jag en liten människa vid min sida som också älskar att tänka ”men tänk OM.......” och så kan man prata och hitta på i oändlighet! Jag älskar sånt!!

Högst upp på önskelistan i år för James står ett presentkort på en bokaffär och jag har spanat in massor till honom på Adlibris och jag tänkte dela med mig av det här också, kanske någon i din närhet också skulle uppskatta detta tänkte jag :)

Ovan syns några av James favoritböcker som han hela tiden vill låna om på biblioteket, speciellt herr pinnemans äventyr, allt fantastiskt du kan bli och böckerna med Super Charlie!


Ja, dom får det bli i julklapp till honom tillsammans med dom andra böckerna som jag också tror kommer att läsas om och om igen!

Julkalendern som syns på sista bilden är föresten kraftigt nedsatt hos Adlibris, precis som alla andra julkalendrar hos dom, tips tips om du också vill fynda!

..och så kunde jag inte låta bli att också klicka hem en tidig julklapp till mig själv! Den här har jag inte kunnat släppa sedan jag såg att den kom ut och jag förmodar att jag kommer känna lika dant när jag väl har den i händerna!
En gammal bild på James får avsluta det här inlägget, hoppas att ni har haft en fin måndag <3

Gillar

Kommentarer

sweetwords
sweetwords,
Ohh gamla nostalgiböcker så fina omslagnouw.com/sweetwords
ASIDESIMPLE
ASIDESIMPLE,
Oh! everything sooooo beautiful!!!
nouw.com/asidesimple
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229