Höstgarderoben & en fin rabattkod

Innehåller affiliate-länkar

Inlägget innehåller adlinks

Nu har jag verkligen köpstop men det gör verkligen ingenting för MISSION ACCOMPLISHED, haha! James höstgarderob (och vinter med för den delen) är fulländad! Och färgpaletten är magisk! Höstens färger är så himmelens fina så det är inte klokt! ..och här kommer en lista med bilder och inköpsställen av alla plagg OCH så en fin rabatt jag fixat åt er, varsågod :)

Helt nytt i hans garderob är plagg från mini rodini; onesien med leopardmönster som jag visat förut och byxorna med änder ! Inte kunde jag tro för ett litet tag sen att jag ens skulle titta åt det här hållet men jag är glad att man kan förändras.. :)

Här finns den vinröda tröjan och mössan finns här.
Jag köpte den tillhörande mössan och tänker att James får ha den tröjan som jacka varmare höstdagar men för dom kallare dagarna har vi garderat oss med så fina kläder från Lindbergs!

Fleecejacka från Lindberg i deras bormio-serie, just den här färgen är ny för i år :)
Skalbyxorna är också från Lindbergs och finns här. Verkligen perfekt vid varma men blöta dagar!

Merinounderstället som James har här till vänster är så himla mjukt OCH FINT! Jag har det ofta på James som "vanliga" kläder för att jag tycker det är så fint och känns så himla lyxigt! Och jag älskar designen och en sån liten detalj som lapparna där :) Men det bästa av allt och det här har jag kopierat rakt av från Lindbergs sida för jag kan inte förklara bättre: "Merinoull är den finaste och mjukaste av alla ullsorter. Ull är naturens egna funktionsmaterial och fungerar utmärkt i underställ. Fukten transporteras effektivt bort från huden samtidigt som ullen värmer.Dessutom är ullen självrenande och bryter naturligt ner illaluktande bakterier från huden." Hur bra!?

...och dom här tossorna är ett måste i vår garderob numera och vi skaffade precis nya då dom gamla höll på att ge upp efter myyyycket användande :) Vi har rätt så kalla golv här hemma så dom åker på väldigt ofta. Ibland är dom också det enda jag sätter på James fötter när vi är ute och går med vagnen om jag vet att han är för trött för att hoppa ut och springa. Så varma och mysiga och så himla, himla fina!!

Och så den här fodrade galonoverallen som vi skaffade till James i våras. Jag är så kär i den och blev så himla glad när den passade nu också! Perfekt för kalla och blöta höstdagar! Och det är så sött när vantarna också matchar tycker jag :)

...men än så länge bjuder vädret på varmare grader och vi har inte behövt ta fram dom varmaste kläderna så mycket än men jag är ändå så glad att vi är rustade med så fina kvalitetskläder redan! Och vet ni vad jag har ordnat!? En kod som ger er rabatt hos Lindbergs! och dom har just släppt så många fina nyheter så passa på att rusta upp ni med :) Använd koden JENNY20 innan du checkar ut så får du hela 20% rabatt på hela ordern! Rabatten gäller tom 30 september!

Älskar dom här färgerna och är SÅ glad att jag vågat mer färg i livet!
Man blir ju så glad av det.. :)

Gillar

Kommentarer

AngelicaCarlsson
AngelicaCarlsson,
Så fint 😍😍
nouw.com/angelicacarlsson
jennyvennberg
jennyvennberg,
Åh men tack snälla du!! 😊
nouw.com/jennyvennberg
Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Dina bilder är verkligen magiska!! <3
nouw.com/emmaengstrom