Hallen och jag är redo för hösten

I fredags åkte jag förbi Rusta då jag såg att dom hade fått in stora runda speglar och just nu hade ett jättebra pris på dom! Jag har ju suktat efter liknande från House doctor men har inte haft råd med det priset så såg jag den här på Rusta för ynka 149:-, som hittat!

Och efter jag kom hem med den åkte den upp i hallen, den blev verkligen pricken över i där :) Jag får många frågor också om byrån/skoskåpet. Det är från Ikea och var vitt när vi köpte det men jag har slipat och målat det med Nordsjö's färg Ambiance snickerifärg superfinish, färgkod: L8.04.50

Den här före-bilden har jag lagt upp en gång förut också men jag älskar före-bilder så jag lägger upp den här igen.. :) Tapeten är underbar och jag är lika kär i den idag som den dagen jag satte upp den! Den är från Borås tapeter och heter Nocturne.

.. och så till sist en detaljbild!
Blommorna plockade jag från trädgården, det är bland dom sista som står i vår rabatt. Aldrig har jag riktigt gillat den där färgen, tills nu! Den är ju hur fin som helst och i höst vill jag ha den färgen precis överallt!!

Gillar

Kommentarer