Fyll inte livet med dagar, fyll dagarna med liv!

Jag har varit alldeles för dålig på det den senaste tiden, många timmar har istället lagts ner på jobb. Det älskar jag också men familjetiden har blivit lite åsidosatt.. igår tog vi igen lite av den iallafall och åkte till paradiset på jorden; våran stuga!

Du och jag ♡
När jag sa det i veckan sa han ”precis som Emil och Alfred mamma”..

Älskar ihjäl mig i honom och förundras alltid över hans kloka och stora funderingar.

För några månader sedan hade han listat ut och berättade för oss om alla skådespelare i Astrid Lindgrens filmer, att de ofta är återkommande i alla hennes filmer. Jag minns att jag ringde till Jimmie på jobbet när han sa det till mig första gången för jag blev så förvånad! Själv var jag nog 15 år när jag hade listat ut det! Haha!

Han skojar ofta om allt och inget och undrar ofta om jag skojar med honom, till exempel när jag säger ”inget godis idag!” ”men nu skojar du med mig va!?” säger han då! Haha!

Han älskar att sjunga här hemma och det räcker med att han hör en låt någon enstaka gång så kan han sedan texten och han sjunger också så rent!

..och han har kunnat räkna till tio och på fingrarna hur länge som helst! Och nu vill han lära sig om minuter och timmar! Jag som aldrig nästan förstått klockan blir så imponerad av honom!

Ja jag skulle kunna skriva en hel bok om honom här men jag besparar er alla historier, dom sparar jag i boken här hemma istället ♡

..och jag har sagt det förr men jag säger det igen; jag ÄLSKAR vår vagn som vi skaffade förra året till James! Då rörde vi oss mer och mer i naturen och den här vagnen är perfekt för ojämna underlag. När Jäger kom köpte vi sedan till en liggdel och adaptrar som gör att vi kan ha hans liggdel på James vagn. Det blir inte direkt en syskonvagn för det och James brukar alltid gå eller cykla själv bredvid men igår var han trött i benen och ville åka vagn han också och det gick ju det med även om det var trångt för honom! Haha!

..och fina Diesel, vår fina, kloka och goa Diesel som tagit emot alla djur vi skaffat i sommar med öppna armar! Han är verkligen så fin från insidan och ut ♡

Gillar

Kommentarer

Sigyn
Sigyn,
Magi magi magi 🌲🍁
nouw.com/sigyn
jennyvennberg
jennyvennberg,
😃❤️❤️❤️
nouw.com/jennyvennberg