Fortsatt recension om vår Summit X3 från Babyjogger

För några veckor sedan blev vi ju med ny vagn, en Summit X3! Vi var verkligen i behov av en ny då James satt väldigt trångt i den gamla som han haft sedan han föddes. Vi köpte den då begagnad och har använt den i princip varje dag sedan dess och den hade verkligen gjort sitt.

... så kom vår nya vagn och åh! Det var verkligen kärlek vid första ögonkastet! Vagnen är så himla fin utseendemässigt men också så praktisk på så många vis och sist men inte minst rymlig! Jag tror James kommer att kunna ha den här länge :)

När vi packade upp den (alltså jag tror jag aldrig har fått ihop något så fort och så enkelt någon gång! Så himla enkel konstruktion!) så blev jag först lite orolig för vagnen är så stor! ...iallafall i jämförelse med mig som är 160 cm, haha! Men när jag kör den känns den inte alls otymplig eller svår att köra, snarare tvärt om! Den är så lätt så det känns knappt som att jag kör en vagn, allra helst om jag skulle jämföra med våran gamla vagn :)

Jag fick en fråga på Instagram om jag upplevde vagnen ”tippig” när den bara har 3 hjul men jag tycker verkligen att den är jättestabil! Vi kör våran på asfalt, grusvägar, skogsvägar med mera och det funkar hur bra som helst :)

Jag och vi är verkligen så himla nöjd med vagnen och jag har faktiskt inget negativt att säga om den!! ... och fråga gärna om du undrar något speciellt för jag skulle kunna fortsätta tjata om den i all evighet! :)

Gillar

Kommentarer

lenakronvald
lenakronvald,
Blir så inspirerad av dina foton! Du är så duktig! 😊
nouw.com/lenakronvald
jennyvennberg
jennyvennberg,
Men himmel så glad jag blir! Du anar inte! Tusen tack!! 😃 <3
nouw.com/jennyvennberg