Förnyelse förnöjer!

I samarbete med Reforma

Ja, förnyelse förnöjer verkligen! Hur mycket jag än älskar vårt förra köksbord så har jag ändå saknat det vita bordet vi hade innan det. Jag önskade dock alltid att det var runt så förstå min lycka nu över det här vita RUNDA bordet som jag fått i ett samarbete med Reforma!

Direkt vi hade fått upp bordet gick jag ut i trädgården och plockade dom sista jordgubbarna och sen dukade jag upp för jordgubbar med mjölk i mina favoritmuggar. Det väcker så himla många fina minnen för mig.. :)

Här är en direktlänk till bordet hos Reforma.
Förutom den runda formen tycker jag så mycket om det moderna utseendet det har. Det passar så bra in med allt det gamla jag har inne i köket, vilket är nästan allt annat (allt från själva köket som vi endast har renoverat upp till stolarna som jag har fyndat på second hand).

Förutom att duka upp med jordgubbar var jag också tvungen att direkt ställa en enkel bukett med bland annat rosenskära och vitpytta på bordet! Det är nåt med vita buketter på vita bord. Det blir så cleant och fint tycker jag! ..och helt plötsligt ser köket lite mer städat ut trots kaoset som alltid råder där, haha!

Bordet föresten, ÄLSKAR också träbenen på det! Hela vårt hem är fyllt med trä i olika slag.. för några år sen fick jag panik på alla olika träslag vi hade, jag ville att allt skulle vara enhetligt och samma men nu har det blivit så himla många olika så att det inte på något stör, det tycker åtminstone jag men jag kanske har blivit hemmablind också, haha! Hur som helst är jag så kär i vårt nya bord och helt plötsligt känns det nu lite roligare att laga mat i köket och framför allt att äta den.. :)

Gillar

Kommentarer

Lindstromsgarden
Lindstromsgarden,
Men så fint 😍
nouw.com/lindstromsgarden
jennyvennberg
jennyvennberg,
Åh tack snälla du 😃❤️
nouw.com/jennyvennberg
simplyminimalist
simplyminimalist,
Snygga bilder, verkligen! Gillar stilen.
nouw.com/simplyminimalist
jennyvennberg
jennyvennberg,
Åh vad du är snäll! Tack så jättemycket 😃❤️
nouw.com/jennyvennberg