En fin kväll i skogen med jobb och värdefull familjetid

Innehåller affiliate-länkar

Inlägget innehåller annonslänkar

Igår kväll drog jag ut min lilla familj i skogen för jag behövde ta bilder på James i några av de ytterkläder vi hämtade på Lindbergs förut. Som jag berättade härom dagen så har mitt samarbete med Lindbergs också lett till att jag nu fått fotouppdrag "utanför Instagram" också. Tyvärr får jag inte släppa bilderna med dom kläderna än men jag vill lova att det är värt att vänta på! Det är verkligen så mycket fint!

.. men den här bilden från igår kan jag iallafall visa :)
Kläderna jag och James har på oss här har vi fått i samarbeten med Clubxprs och Babyshop. Min tröja finns här (det är samma modell som den gula jag har) och James onsie finns här. Det är det första plagget vi äger från Mini Rodini och ärligt talat har jag varit så skeptisk till det märket men dom växer på en.. :)

Jag hade packat matsäcken lagomt till Jimmie kom hem från jobbet och vi åkte ut till ett smultronställe i skogen där vi förutom jobbet också intog middagen (mackor med bland annat lax, hemmagjord pesto och tomat och gurka från trädgården och så lite efterrätt på plats, blåbär och kråkbär :) Så himla mysig kväll!

Jag börjar redan planera för nästa tripp ut i skogen, men då lämnar vi allt jobbrelaterat hemma och så tar vi med oss ryggsäcken som James kan sitta i så att vi kan gå längre in i skogen. Det är verkligen en sån fin tid i skogen som väntar nu och hur mycket jag än uppskattade värmen så är jag glad för dessa lite kyligare dagar så att vi kan röra på oss mer :)

Gillar

Kommentarer

Myslivet
Myslivet,
Åhh vilka underbara bilder 💛💚🧡
nouw.com/myslivet
IrisAlvarez
IrisAlvarez,
åhh så fina bilder
nouw.com/irisalvarez