En dag som gett så många fina minnen för livet

Imorse var första gången som vi hade ställt klockan den här veckan och det för att vi skulle vara säker på att hinna med allt innan vi skulle infinna oss på Myskoxcenter i Tännäs klockan 10. Dom hade öppet hus den här dagen med guidade turer till myskoxarna och det ville vi inte missat då vi fått så fina tips om det och vi tänkte att James verkligen skulle uppskatta det :)

..och vilken tur det var sen!
Guiderna var så kunniga och vänliga men det bästa av allt var att vi fick komma dom så nära! Dom lever i en jättestor inhängnad (minns inte hur stor) men vandrar ofta dit där vi var när de blir matade som de blev den här dagen.

Jag har besökt Järvzoo några gånger men bara sett skymten av dessa otroligt ståtliga djur så det var verkligen roligt att få se dom så nära! Vi trodde som sagt att James skulle uppskatta det här men han frågade mest när fikat som hade utlovats efter den guidade turen skulle komma, haha..

Vid den där platsen fanns också ett utsiktstorn som vi klättrade upp på och där tog jag bilden längst till höger. Så himla vackert!

Efter myskoxarna åkte vi bland annat till Flatruet som är ett lågfjäll i nordvästra Härjedalen, mellan Mittådalen i Härjedalens kommun och Ljungdalen i Bergs kommun. Och WOW alltså vad slående vackert det var! Jag gapade nog hela vägen upp och sen hela vägen ner också, haha!

Allt var så obeskrivligt stort och med vackra horisonter vart man än tittade. Så himla fantastiskt på alla sätt och vis och jag kommer alltid att minnas stunden när vi åkte över där!

Är så himla glad för allt jag får uppleva med min fina lilla familj!

Gillar

Kommentarer