Enkla & stora förändringar

Medans många människor alltid ser till att ha basvaror hemma i kyl och skafferi ser jag istället till att alltid ha basmålargrejer i huset! Jag försöker också alltid att ha dom där basvarorna hemma men det är jag inte lika bra på. Det spelar ingen roll om jag ligger i som en räv och försöker (uttryck lånat från Pippi, det blir väldigt mycket det här hemma nu! Hehe) så tycks det aldrig finnas just det där man behöver när man behöver det! Men när den där lusten faller på och jag bara måste måla något, då är det bara att gå till favoritförrådet...

Jag har fått en sån fin och användbar byrå av min mormor och morfar. Den har varit i min ägo i ungefär 2 år och under dom 2 åren har den haft 4 olika utseenden! Ja jag är rätt så hopplös och det enda min mormor får ur sig när jag säger att nu är det dags igen är ett enkelt "mäh......"

Till en början var den helt trären och hade träknoppar om jag inte minns fel. Då målade jag den helt i vitt och bytte knopparna till såna som syns på bilden här. Älskade det och hade så väldigt länge men så för någon månad sen ångrade jag att jag ens målat den vit, jag ville då ha den som den var från början; helt i trä. Så jag började slipa och insåg vilket jobb det var, färgen vägrade släppa på vissa ställen och med mitt tålamod och tid för att stå och slipa så insåg jag att jag aldrig skulle bli klar.. Så när jag gav upp såg den ut som ovan och som det syns på bilden nere till höger. När jag backade några steg så tyckte jag faktiskt att det var rätt så fint men känslan av snabby chic tog över lite och passar inte riktigt in i mitt tänk längre så jag tänkte om helt...

... och såhär blev det! Bilden till vänster visar hur byrån ser ut nu. Jag använde samma färg som jag har målat James rum med. Dom gamla knopparna andades också för mycket shabby chic så dom bytte jag också ut mot lika dana knoppar som sitter på garderobsdörrarna. Jag hittade ju en hel kasse såna på second hand för 75 kr. Som hittat och än är dom inte slut!

Jag tror det är så stora förändringar man kan göra med så små medel som triggar mig att göra om alldeles för ofta. Jag drömmer faktiskt ofta om att ha riktig ordning och reda ÖVERALLT i huset en enda gång i livet men alltid när jag börjar närma mig det så ser jag nya möjligheter och så tar jag tag i penseln eller flyttar möbler och så var det igång igen, haha!

Gillar

Kommentarer

LisaDavidsson
LisaDavidsson,

Så duktig du är 😍👌

nouw.com/lisadavidsson
jennyvennberg
jennyvennberg,

Du är så himla snäll och jag blir så glad ska du veta!! 😃

nouw.com/jennyvennberg