Den härjade lampan

Den här lampan... lampan som krävde jättelite jobb men myyycket eftertanke! Jag har alltid varit svag för pinnar, precis som en hund (haha) men dom ska ha fin patina som dom här. Lite härjad av naturen helt enkelt. Hittar jag såna pinnar när jag är i skogen så följer dom med hem helt enkelt, även om jag inte alltid riktigt vet vart jag ska ha dom. Just dom här pinnarna hade jag haft ett tag när jag blev inspirerad av en liknande lampa Ernst gjorde i ett av sina program. Älskar Ernst och älskar hans ideér. Så enkla och vackra..

Nu har lampan tagit plats på byrån som jag just målat om i hallen. Men det tog ju bara några månader... Att göra lampan var det enklaste; jag tog tre pinnar med en lampsladd i mitten. För att hålla allt på plats knöt jag ihop pinnarna med varandra sedan tog jag en limpistol och limmade. När allt torkat kunde jag ta bort snöret. Lampskärmen tog jag av en annan lampa jag hade här hemma. Att hitta en plats till lampan var inte lika enkelt.. Jag hade en idé när jag gjorde lampan men hade inte tänkt så långt att jag ju faktiskt har en son nu som tycker om att titta och undersöka! Platsen jag först hade tänkt blev alltså ganska fort utbytt mot skrubben i väntan på rätta platsen..

.. och jag tror den står ganska bra där i hallen! Jag känner att jag är i någon slags "övergång" av smak och tycke vad gäller inredning. Från att ha precis allt i vitt tycker jag nu om mustiga, dova färger. Silver, guld och mycket, mycket trä vill jag få in. Naturligt och enkelt på något sätt..

Gillar

Kommentarer

HusblirHem
HusblirHem,

Oj, riktigt fint! Kreativt tänkt med! 😄

nouw.com/husblirhem
jennyvennberg
jennyvennberg,

Blir så himla glad!! Tusen tack 😃 <3

nouw.com/jennyvennberg
johannaisabella
johannaisabella,
Superfin lampa! 😍
nouw.com/johannaisabella
jennyvennberg
jennyvennberg,

Du är så himla snäll! Tack så jättemycket 😃 <3

nouw.com/jennyvennberg