Älskade tyger

Åh vad jag har förälskat mig i tyger! Tyger i alla dess former gör verkligen ett rum så mycket mysigare och tryggare på något sätt tycker jag. I James rum flyttar det in mer och mer. Mattor, dynor, filtar.. Frågar du mig kan det aldrig bli too much med det! Dessutom väldigt dämpande för diverse fall som blir, dagarna i ända! Hehe!

Jag är så glad att jag valde att ta in det här senapsgula tipitältet i hans rum. Det blev verkligen den där färgklicken rummet behövde! För övrigt är jag helt inne på den färgen nu. Det har jag varit i flera månader och tycker det är synd att det inte finns så mycket barnkläder i den färgen. Fast å andra sidan kanske lika bra då jag har en tendens att nöta det jag gillar tills jag till slut tröttnat helt. Låtar, mat, dryck, inredningsdetaljer.. Ja, det mesta! Senast var såna ljusslingor med bollar. Nu har jag inte en enda i min ägo, jag gav bort alla för jag kunde inte titta på dom till slut! Haha, ja, så tokig är jag! Dumt men så glad att jag kunde glädja andra med dom men allt som oftast lägger jag undan för att sen ta fram efter några månader. Då känns det som nytt igen. Jag gör precis lika med James leksaker, win win! 

Gillar

Kommentarer

carolinematscheko
carolinematscheko,
Åh sånnadär små tält är så himla gulliga! Håller med om färgen också, så fruktansvärt snygg i alla lägen 😊
nouw.com/carolinematscheko
jennyvennberg
jennyvennberg,

Ja men dom är ju verkligen det!! Jag ångrar att jag inte köpt det tidigare nästan fast som det uppskattades nu var det nog det allra bästa ändå 😃

nouw.com/jennyvennberg