Färgkarta till kontoret / gästrummet

I samarbete med Beckers

Jag har länge drömt om att göra om i kontoret / gästtummet. Jag spenderar väldigt mycket tid där inne då allt som har med mina företag att göra, görs där inne. MEN.. det är det rummet som har fått minst kärlek och där vi (jag) stoppar in precis allt jag inte vill ska synas i tid och otid! En dålig vana och varje gång jag rensar tänker jag aldrig mer igen och så är det samma sak bara någon vecka senare. Jag blir galen på mig själv och min käre sambo likaså. Hehehe..

Men så en vacker dag kom jag i kontakt med en fantastiskt trevlig kvinna på Beckers, vi inledde det här samarbetet och jag började drömma mig bort om en djup blå kulör som kunde ge lugn i det där rummet som hittills bara framkallat ångest. Jag började spåna på ideér och kom fram till det här: Beckers kulör "jeans" blir som bas på väggar och så detaljer i de andra färgerna. Och guld såklart! Mycket gulddetaljer! Jag tror det kan bli riktigt, riktigt drömmigt snyggt som i en inredningstidning, OM jag får till det.. Jag är verkligen utanför min comfort zone!

Det här rummet har alltid varit tänkt som kontor / gästrum och det var det också till en början men har sakta men säkert övergått endast till kontor men nu tänker jag mig ändå en gästsäng därinne, dels av hur praktiskt det är men också så att rummet får en ombonad känsla med allt en säng och tyg ger och till sist, och kanske viktigast av allt; det blir så "fullt" där inne att jag inte kan fortsätta slänga in saker där i all hast. WIN WIN WIN!! 

Självklart kommer jag att dela med mig av massor med bilder från den här resan för den som vill, jag älskar själv att se före och efter-bilder från andras förändringar i hemmet så förbered er på bildbomber! 

Gillar

Kommentarer

LisaDavidsson
LisaDavidsson,
Ser framemot för- & efterbilder! 😍
nouw.com/lisadavidsson