Drömmigt samarbete med Eva Solo

Ni som följer på Instagram kanske redan har sett dom här bilderna som jag la ut för några veckor sedan i samarbete med Eva Solo? Alldeles LJUVLIGT och lyxigt porslin! ...och jag kan inte låta bli att skratta lite när jag tittar på dom här bilderna nu.

Jag har längtat ut så mycket, i flera månader har jag längtat till sol och värme! Nu när värmen äntligen har hittat till oss kan jag inte låta bli att bli lite ledsen över oredan som blir inne med det och att såna där måltider med mycket tid och möda näst intill blir obefintliga.

Och drömmiga bilder inne är svåra att ta med oredan som blir i varje hörn. All tid och energi går till trädgården och insidan på huset förfaller. Det är nästan så att jag längtar efter lite regn och en innedag så att jag kan komma ikapp på insidan, haha..

Men jag njuter! Njuter av känslan att jag äntligen kan andas igen. Fy vilka tuffa vintermånader det varit..

Nästa gång jag plockar fram det här porslinet och vasen blir nog när vi gjort vår och sommar på riktigt vid uteplatsen och lusthuset! Det är värt att firas med extra fina detaljer och då ska jag åter igen ägna lite mer tid åt maten vi lägger på tallrikarna :)

Gillar

Kommentarer