Drömhyllorna från second hand

Nu har hyllorna jag fyndade på second hand äntligen kommit på plats! Ärligt talat var jag inte riktigt säker vart jag skulle ha dom när jag köpte dom, jag visste bara att jag måste ha dom! Jag har ju tänkt att göra liknande såna här hyllor själv någon gång efter att ha inspirerats av baravickan på Instagram! Men så stod dom där... 4 lika dana hyllor för 60 kr styck! Jag dog lite när jag såg dom och blev stressad av tanken att kanske någon annan skulle hinna paxa och köpa dom före mig så jag nästan sprang med James i kundvagnen för att leta någon som jobbade där för att att köpa dom och jag hann! Lyckokänslan då var total, haha!

När jag köpte dom hade varje hylla ett räfflat fult bakstycke som jag valde att slå ut för oavsett om jag skulle måla hyllorna eller inte så ville jag ändå byta ut dom. När jag tagit bort dom blev det ändå bra utan, då kunde jag också ställa dom mot väggen. Det gick inte innan för eluttagen tog emot baksidorna (på hyllan längst mot väggen syns det hur de såg ut med bakstycke).

Sen var frågan.. Färg eller inte färg?
Jag landade ganska fort i att jag inte ville måla dom utan behålla dom som dom var! För samma dag kom också det efterlängtade tipitältet som jag hade beställt och när jag hade fått upp det var det verkligen givet att behålla hyllorna som de var! Jag tycker allt fick en sån fin helhet och jag är verkligen så nöjd med hur allt blev här inne nu! Finaste tipitältet som James verkligen älskar och så massor av förvaring!

Men så leder det ena till det andra och med dom nya möblerna måste jag ändra en del annat, som gardinen där vid hyllorna. Jag måste ha en hissgardin där nu istället och en del möbler som stod i James rum innan har fått flytta till andra rum och dom rummen i sin tur måste nu ses över.. Ja hade jag inte att göra så ger jag mig själv lite mer, hehe!

Två till bilder från James rum. Det är så himla roligt att inreda det här rummet, jag får liksom förverkliga mina egna inredningsdrömmar jag hade som liten men med en vuxen plånbok, hehehe.. Och jag gör det med glädje så länge James tillåter och vill! Något jag dock tycker är viktigt och framför allt en rolig detalj är att blanda nya möbler tillsammans med de gamla som har en historia, redan använda och nötta. Hade du frågat mig för 10 år sedan om jag ville ha en säng från second hand hade jag tveklöst sagt nej. Jag ville ha allt nytt. Spelade ingen roll om någon erbjöd mig en exakt samma sak så ville jag helst ha den helt ny. Som tur är har jag gått ifrån det tänket. Jag köper fortfarande saker som jag inte kan hitta någon annan stans eller såna saker man helt enkelt måste köpa som nya men dom ger inte samma glädje alls som en använd möbel. Begagnade möbler ger ett hem en personlighet och massor med kärlek tillbaka!

Gillar

Kommentarer