Det finaste brevet jag någonsin fått

Ni vet när det kommer dagar i livet då man helt oväntat möter en människa på ett helt annat plan än ”vanligt”? Ni vet såna möten som verkligen sätter sina spår?

Jag var med om exakt det igår!
Jag fick ett brev från en person som följer min Instagram och det som stod i brevet fick mina tårar att verkligen rinna ner för kinderna av glädje!

Det var så lymla fint skrivet och jag blev och är fortfarande helt mållös över denna fina människa! För förutom brevet fick jag också en sån otroligt omtänksam gåva som liksom var mitt i prick?! Jag finner inga ord!!

..och i brevet stod det bland annat att jag hjälpt henne att komma ihåg vad som är viktigt i livet, att varje dag ändå är en dag med guldkant.

Man måste bara välja hur man ser på det.

Det läskiga är, eller hur jag ska säga.. är att denna människa påminde mig om allt det nu! För när jag läser raderna inser jag att jag själv kommit ifrån det jag själv vill leva efter.

För jag har levt alldeles för mycket i framtiden på sistone..

Jag jobbar just nu väldigt mycket vilket har gjort att James har kommit i kläm. För han är ju hemma med mig men varje tillfälle jag får tar jag till att jobba och allt för ofta har jag hört mig säga ”vänta lite James, mamma ska bara...” men trots detta i bakhuvudet, där det dåliga samvetet och allt annat ”skit” samlas så har jag ändå kört på. Jag har tänkt att snart, snart, snart kommer det inte att vara såhär längre för ”jag ska bara...”

Jag blev så himla glad för brevet men kände direkt att jag nästan inte förtjänade det eftersom jag just nu inte lever som jag lär men jag vände på det och känner istället en sån enorm tacksamhet! Tacksam att JAG fått denna människa att känna så och sen en enorm tacksamhet att denna människa kunde påminna mig om vad som är viktigast i livet <3 Tusen tusen tusen tusen tack du fina människa! Jag är fortfarande så rörd och mållös. Tack för att DU finns!!!

Och med det här blir jag också påmind och vill påminna om att säga det fina du tänker om andra människor. Allt för ofta tänker vi det bara och personen i fråga får aldrig höra det. Jag minns att min mamma brukade lämna fina kommentarer bara sådär. ”Vad fin du var i håret!”, ”åh vilka fina skor” osv och visst gör det ens dag när man får något sånt fint till sig, bara sådär? Jag har faktiskt varit väldigt duktig på det förut, att säga det fina jag tänker högt men fy va självupptagen jag varit senaste tiden. Nej! Skärpning! Nu ska jag bli bättre på att sprida kärlek för vilket enkelt sätt ändå att göra någons värld och världen lite finare <3

Och tack igen du fantastiska människa som skickade brevet igår! Tack från djupet av mitt hjärta!!!

Gillar

Kommentarer

Jessica_johnsson
Jessica_johnsson,
jennyvennberg
jennyvennberg,
Eller hur då 😭😭❤️
nouw.com/jennyvennberg