Bebis hörna & en fin rabattkod

Längst ner delar jag med mig av en jättefin rabattkod till er!

Igår packade jag upp såå mycket fint till bebisen från Smallroom! Bland annat spjälsängskyddet och snuttefiltarna som syns på bilderna.

..och bebis hörna är därmed helt klar inför ankomsten! Jag längtar ihjäl mig just nu.. vem är h*n och när får vi träffas för första gången? Idag är det 10 dagar kvar till bf. James föddes innan det beräknade datumet och jag räknar med det nu också, annars tänker jag inte vara med om det här längre.. hehe!

Allt jag beställde från Smallroom är från mitt favoritmärke Garbo & Friends.

Det här spjälsängskyddet (länk till det) är en dröm tycker jag och det gjorde sig så himla fint mot allt det andra gröna!

Såhär ser bebis hörna ut just nu i sin helhet. Nu fattas där bara en bebis!

..den fina hyllan köpte jag på second hand för nästan inga pengar alls. Jag upptäckte när jag kom hem att det egentligen var en hylla som var gjord för att stå på en bänk, fönsterbräda eller liknande? Men hos oss hamnade den upp och ner och den fick en annan funktion.. :)

Här är en bild på en av snuttefiltarna jag packade upp igår. Den kom i ett set om 3, (länk till dom). Ser ni mönstret? Jag är kär! Det är verkligen så himmelens fint tycker jag :))

..sist men inte minst vill jag dela med mig av en jättefin rabattkod som jag fått av Smallroom! ”JENNY” ger 20% på ett helt köp hos dom tom 14/7-19. Dom har så himla mycket fint, bland annat från Garbo & Friends (!) så passa på ni också säger jag bara!

Gillar

Kommentarer