Bästa barnvagnen, Summit X3 från BabyJogger är äntligen vår!

Åhhhh! ÄNTLIGEN är den här, vår nya barnvagn!
Och vi har blivit med en........... Summit X3 !!!
Lyckan är verkligen total för oss alla!!

Här är vi ute på tur för andra gången, jag, James och Diesel!
Det var då jag upptäckte jag den mest fantastiska funktionen med vagnen (tycker jag, haha) och det är ett band nertill på vagnen där jag kan fästa Diesels koppel! Det kommer vara så befriande att inte behöva hålla i honom jämt och istället kunna ha båda händerna på vagnen!

Men.. det är såklart inte det bästa med vagnen även om det var en väldigt bra funktion om du frågar mig ;)
Det bästa med vagnen är faktiskt att den här är mycket rymligare än vår förra vagn och James sitter så himla bekvämt i den här! Jag märker efter bara 2 gånger i vagnen att han verkligen trivs i den och redan då har den fått högsta betyg av oss :)

Hans förra vagn har han haft sedan han föddes och den började bli väldigt sliten, skruttig och för liten för honom. Jag var lite orolig när vi väntade på den här att han kanske börjar bli för stor för att sitta i en vagn över huvud taget men den här kan han verkligen växa i!

Jag/vi har ju börjat få upp intresse för löpning och vi är ute och går minst en gång om dagen. Dom rundorna vi går varken kan eller vill James gå hela vägen så en ny vagn behövdes verkligen för att vi inte skulle bli begränsade en tid framöver, tills det att James också orkar. Hur som helst, den här vagnen är ju rena drömmen att springa med också!

En annan bra funktion som jag faktiskt inte trodde att jag skulle uppskatta värst mycket är handbromsen! Det blir en del nedförsbackar på våra rundor och då kan jag bromsa vagnen, det underlättade verkligen massor!

Som ni nog sett på alla bilder var det blött här på vår andra promenad med vagnen men James höll sig torr hela vägen för suffletten räcker över hela hans sittdel men det blir ändå inte mörkt för honom för det finns två fönster på suffletten och på sidorna som man kan öppna.

Jag kommer nog skriva måånga inlägg om den här vagnen vart eftersom vi använder den för den är på riktigt över alla mina förväntningar på så många vis! Men jag ska erkänna att första gången jag körde den så var den lite omöjlig att köra! Framhjulet kan man ju låsa upp så att det kan vridas men jag var inte alls van och jag tyckte vagnen kändes så stabil, både med låst hjul och olåst. Vår förra vagn hade ju 4 hjul och jag tänkte att den här vagnen kanske inte passade oss men nu, den andra gången "satt" det bara och jag hade inga som helst problem och den kändes hur stabil som helst!

Den är UNDERBAR verkligen!
.. och tänk att man kan bli så glad för en barnvagn :))

Gillar

Kommentarer

Lina
,
Men är det en Apple klocka jah ser på vristen???
jennyvennberg
jennyvennberg,
Jaa, den fick jag av Jimmie i julklapp 😃 Den har jag på mig jämt här hemma 😃
nouw.com/jennyvennberg