Äntligen har hallen fått mer kärlek

I samarbete med Reforma

I helgen har vi äntligen gett hallen uppe lite mer kärlek! Det är så svårmöblerat där med dörröppningar på alla 4 väggar och jag har haft svårt att få ihop det där men med dom här möblera från Reforma på plats blev rummet verkligen komplett!

Den här stolen är så himla snygg med de slitna detaljerna och det gör sig så fint mot alla trä och gulddetaljer. Jag har faktiskt haft lite svårt att möblera efter den här tapeten också. Det är lätt att allt har känts "för mycket" eftersom att tapeten är så mönstrad i sig och romantisk men jag älskar hur stolen och lampan som jag visar längre ner bryter av den känslan.

Här syns de slitna detaljerna mer! SÅ FINT!
...och jag är så glad att avslöja att den här stolen också kommer att dyka upp i min julkalender på Instagram om några dagar! Missa inte.. :)

Här är lampan som hänger ovanför! Det är så svårt att få med allt i en bild då hallen är liten men som sagt, det blev så himmelens fint och det bryter av den romantiska känslan. Rummet känns verkligen färdigt nu. Så himla skön känsla! Jag är verkligen i inredningshimlen just nu... :)

Gillar

Kommentarer