Älskade fynd

För några år sedan hade jag aldrig någonsin tittat åt loppisar eller second hand-butiker. Jag ville ha allt nytt ur kartong. Jag älskade den där "nya" doften men det har hänt en del sedan dess. Helt plötsligt kände jag inte längre så och jag började titta åt det andra hållet, till möbler och ting med historia. Dels för att de har ett speciellt slitage som ingen ny möbel har och för att det oftast är mer hållbart, på alla sätt och vis.

.. och vilka skatter jag har hittat sen! Jag började samla ihop lite bilder från alla fynd jag har gjort och det är en del märker jag! Några av mina käraste ägodelar är just från second hand och loppisar!

Tallrikshyllan som jag hittade på Eriks hjälpen blev den perfekta bokhyllan till James rum!

Ljusstakarna är också dom fyndade på Eriks hjälpen. Nästan varje gång jag är där åker det med en ny ljusstake i guld, dom är så fina att ställa ihop tycker jag med alla sina olika former!

Den gamla skolplanschen hittade jag när jag var på en loppisrunda med min mormor och morfar i somras. Den loppisen ligger så avsides det bara går att komma och planschen var det första jag såg när jag kom in och den höll jag hårt i hela rundan, haha, tills den blev min på riktigt!

Knopparna som jag bland annat har på garderoben i sovrummet hittade jag också på Eriks hjälpen. En hel påse med säkert 15 stycken för 75 kr. Jag minns hur jag stod och höll i påsen och kunde inte bestämma mig. La tillbaka den några gånger innan jag tänkte "äh, 75 kr... passar dom inte så var det inte så mycket pengar...". Nu är det ett av mina bästa fynd för dom blev perfekta till garderoben och andra möbler jag nyligen gjort om här hemma!

Brukar ni fynda såhär och sitter någon med bra tips på loppisar att besöka i Hälsingland i sommar? 

Gillar

Kommentarer

Ida Edling
,
Åh jag älskar loppisar och de finns massor av de i Hälsingland. Jag brukar packa fika för dagen och sen bara åka åt ett håll och sen stanna vid alla skyltar. Blir lite äventyr på samma gång 😊
jennyvennberg
jennyvennberg,
Åh det lät så himla mysigt!! Det ska jag också göra någon gång i sommar!! 😍❤️
nouw.com/jennyvennberg
Sigyn
Sigyn,
Finns inte mycket bättre än att fynda något alldeles särkilt som (oftast) ingen annan har! Jag är väldigt avis på din björn planch!! har letat SÅ länge efter någon sådan 😍😍
nouw.com/sigyn
jennyvennberg
jennyvennberg,
Eller hur! kunde inte hålla med mer 😍😍 Ja, den är en stor favrit här hemma! Så lycklig för den 😍❤️
nouw.com/jennyvennberg