Kreta resan 2016 med Sanna Jonna och Wilma är den bästa resan och vecka som jag haft i hela mitt liv! De går verkligen inte att jämföra med studentresan. Vi solade på dagarna och hade det bra, sen på kvällarna fixade vi oss för att käka ute sen dricka. Men det bästa med hela resan var ju att vi träffade 7 skåningar och med dessa blev resan så sjuhelsikes härlig. Gemenskapen, skratten, allt vi hittade på. Som En av dagarna då vi for till Laguna Balos som ni ser på bilderna nedan helt sjukt fint och blått vatten. Eller när vi sov på stranden och gick hem vid 9 på morgonen till soluppgången. Eller när vi Badade i havet mitt i natten och sjöng massa olika sånger och folk som gick på gatan undrade vad fan vi höll på med. Allt var bara perfekt på denna resa. Är så glad att man fick många bilder från den. 

Likes

Comments

Studentresan 2017, åkte dit med inställningen att allt skulle suga på grund av en del saker. Men vi åkte 20-25 tjejer och typ lika många killar så vi var kanske 50 pers från LÅ. Där borta hängde jag mest med Sanna, Jonna och deras polare så jag har lärt känna mycket nytt folk. Det var så himla roligt och många roliga minnen! Partybåten var nog det absolut bästa tyvärr har man inget foto från den då telefonerna ej skulle överlevt all flygande alkohol och svett haha.

2017.06-16 dagen är kommen! Dagen där de flesta 19 åringarna super sig full från tidig morgon till sena kvällen. Dagen man inte har något annat än ett leende på läpparna. Pratar såklart om studenten. Bästa dagen, slippa skola, plugg och allt som bara har med skola att göra. Men samtidigt sån stor ångest då man kliver ut i vuxenlivet. Vilket jag gjorde ganska rejält med att flytta till lägenhet samt skaffa fast jobb.

Likes

Comments