Skönhetsvecka

Idag så ska vi prata om fotvård, man glömmer ju ofta borta att ta hand om sina fötter som vi använder varje dag. Jag som egentligen hatar fötter har på riktigt lite svårt för att skriva detta inlägg, mest för att jag har fotfobi. Men mina egna fötter klarar jag av. Jag gör allt för att hålla fötterna fina för ovårdade fötter klarar jag inte av. Så den man som är den där rätta i livet måste ha vårdande fötter. Men nu var de inte dejting vi skulle prata om utan fotvård.

Jag älskar verkligen när fötterna är mjuka och lena. Så jag brukar först använda en hand och fotskrubb från Rituals som man skrubbar mina fötter med. Efter de så filar jag fötterna så all gammal hy försvinner. Till sist smörjer jag in fötterna och tar på mig tunna strumpor så fotkrämen åker in i huden. Ibland brukar jag även smörja in fötterna och sätta 3 liters påsar på fötterna och strumpor på och sova med det. När jag vaknar så är fötterna lika lena som en bebis.

Dagens utmaning är att ni ska ta hand om era fötter. Ni ska fila era fötter och smörja in dom med fotkräm om ni har, annars så funkar vanlig hudkräm. Om ni gjorde egen skrubb i går och de blev över så kan ni använda säden skrubben och skrubba fötterna innan ni filar fötterna.

Kom ihåg att ni ska göra är att länka min blogg och skriva om social media support and share group - sweden i erat utamanings inlägg som ni skriver på eran blogg. Ni ska även länka eran inlägg med utmaning i bilden som heter skönhetsvecka med Jenny. Även fast ni inte är med i gruppen så kan ni delta om ni vill.

Gillar

Kommentarer