Pressat läge!

Den här veckan så har vi jobbat två kort på min min avdelning på jobbet. Inga vikarier finns heller så vi hade slitit som bara den. Vi har fått hjälp från dom andra två avdelningarna om hjälp men det har ändå varit en sån jäkla tuff vecka. Det är bara i morgon kvar sen är det helg, det ska bli så skönt. Jag har varit så enormt trött att jag har lagt mig i sängen redan vid 20.00 och somnat vid 20.30. För er som undrar så jobbar jag som barnskötare på en förskola som ligger en liten bit utanför Norrköping, det tar 25 minuter med buss till jobbet. Jag och Loui bor inne i Norrköping city typ.

Idag så ska jag och Loui beställa hem mat från mc Donalds. Det är så skönt att det finns hemleverans av snabbmat. Till maten så lyxar vi nog till det och ser på film.

Innan jag hämtade Loui så hann jag springa in lite snabbt på the body shop där jag köpte en ansiktsrengöring och serum i Tea Tree. Självklart så testade jag de för en liten stund sen när jag tog en snabb dusch. Jag är än så länge nöjd med båda produkterna. Jag hann även springa in och köpa nya solglasögon till mig och Loui. Gissa om Loui blev glad för sina nya solglasögon med fotbollar på. I morse så fick jag även min leverans med schampo och inpackning med argan olja. Jag hoppas att dessa två hårprodukter kommer bli bra.

Gillar

Kommentarer

2barnsmammaochfru
2barnsmammaochfru,

Vad jobbigt att ni är två man kort och att det inte finns vikarie när man behöver ..

vad gott med McDonalds 😊 det gjorde ni rätt i som lyckade till det idag 👍

nouw.com/2barnsmammaochfru
Madde ,

Mycket sjukt överallt känns det som. Tråkigt att ni ska gå kort, och det blir ju inte bra för barnen heller.

www.nouw.com/madelena
Jennysvardag
Jennysvardag,

Nej, men det här är verkligheten för många förskolor i hela Sverige.

nouw.com/jennysvardag
fighterwomen85
fighterwomen85,

När jag läste i början på inlägget. Så tänkte jag på att du jobba inom vården. För där är det ju vanligt att det är ett pressat läge. Men sen inlägget så fick jag ju veta var du jobbbar 😊


Ååå Såå kul!! 😃😃 Jag fick paket ifrån body shop ikväll. Min lotion SHEA.

Så kul att Loui blev glad över sol glasögonen 🙂

Kram❣️

nouw.com/fighterwomen85

Du ger dig själv verkligen mycket kärlek där tänker jag. Så himla roligt ändå 😀. Kul när man liksom får köpa saker till sig själv . Sedan det där med en man kort, känns så himla jobbigt och som att många nu verkligen är med om saken på jobben. Är lika här med tyvärr, känns som man alltid sliter.

www.saramadeleine.se
Blondina,

Visst är de tungt när det är ont om folk - kan va så på äldreboenden o på mitt jobb på sjukhus med 😟 Inte bra för barnen och inte bra för er. Norrköping men gumman där har jag bott 😊 Bodde på Haga 😃 Minns inte exakta gatan men hade nära till en liten mataffär (minns inte om de var Coop eller vad de var) Kul ju!

blondinas.se
Jennysvardag
Jennysvardag,

Nej men det är verkligheten för alla förskolor i hela Sverige

nouw.com/jennysvardag
Marie,

Ja det är smart att man kan få hemleverans, det måste ju ökat mycket nu

sweetwordsbymirre.com