Postad i Våran vardag

Ont i leder, pepparkaksbak och julpynt

I helgen så har jag och Loui hunnit med väldigt mycket. Vi har handlat nya julstjärnor till fönstren i vardagsrummet som gör hela rummet mysigt. Allt julpynt är nu uppe, Loui har redan smyg ätit på pepparkakshuset. Men han skyller på att det är morbror som har gjort de. Men jag vet att det är Loui.

Som ni ser så har en liten Nisse bosatt sig hemma hos oss. Loui tycker att det är spännande och säger att det är tomtens dörr. Nissen kommer göra endel bus. I morse så hade nissen lagt fram Louis kläder som han skulle ha på sig i dag. Loui klädde på sig fort.

I går så blev det pepparkaksbak hos mamma. Vi alla åt så mycket deg och vi fick med oss två brukar med pepparkakor hem. Loui är så lycklig över det.

I början av hösten så fick jag ont i handlederna och även fotlederna. Till en början så trodde jag att det berodde på att jag hade kört ett yoga pass för hårt. Men nu så har jag återigen ont i handlederna och tummarna. Det kom när kylan kom hit, så jag får helt enkelt inse att jag har börjat få problem med mina leder. Blir det långvarigt nöden här gången så kommer jag kontakta vårdcentralen.

Gillar

Kommentarer

2barnsmammaochfru
2barnsmammaochfru,
Vad fint ni har gjort det =) vad kul att ni med har nisses hus i år =)nouw.com/2barnsmammaochfru
Amandizan
Amandizan,
Haha gulligt ändå att han går och smygäter lite. Jag har med fått upp ljusstakar och det blir så fint inne. Jag gillar inte pepparkakor så mycket men degen den är god😂 nouw.com/amandizan
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229