Nya rutiner

Nu känner jag verkligen att jag måste ordna nya rutiner, som att jag jobbar och Loui går på förskolan. Rutiner är jätteviktigt tycker jag. Del så vet barnet vad och när det är mat, bada och sova.

Sen Loui började äta vanlig mat så har jag gjort lila dant varje dag. Viket både Loui och jag mår bra av. Sen har jag inte följt rutinerna jättenoga.

Nu när jag jobbar och Loui går på förskolan så blir det helt nya rutiner för oss. Istället för att gå upp kl 7 så kommer vi gå upp 5.45 då kommer Loui få en flaska välling och jag frukost. Ny blöja och kläder för Loui och för mig allt som man brukar göra på morgonen. Vid 6.45 så måste vi gå till Louis förskola, lämna Loui och sen gå till spårvagnen ner till resecentrum. Efter jobb och förskolan så kommer jag att laga mat sen äta, bada och sova för Loui.

Det är väl så våra vardagar kommer se ut nu. Jag kommer inte få så mycket tid med Loui känner jag. Men jag är glad över att det inte blir så långa dagar för Loui.

  • Nära Norrköping

Gillar

Kommentarer

heysam
heysam,
Jag tycker alltid rutiner är skönt. Annars känner jag mig vilsen haha!
nouw.com/heysam
Jennysvardag
Jennysvardag,
Det håller jag med om 😂
nouw.com/jennysvardag
Nattis
Nattis,
Älskar att ha rutiner!
nouw.com/nattis
jenniferlinneaa
jenniferlinneaa,
Så himla skönt att ha rutiner! ☺️
nouw.com/jenniferlinneaa
Lexochlogan
Lexochlogan,
Ja rutiner är bra för dem, håller helt med, deras vardag blir lättare då. Sen är det alltid svårt att ställa om, snart kommer jag ha 2 små hör hemma och förskola max 3 dagar/vecks så här väntar också helt nya rutiner ❤️
nouw.com/lexochlogan