Lugn söndag

Denna söndag blir väldigt lugn, mensvärken är kvar men nu orkar jag röra på mig. Att mensvärk kan göra så ont även fast jag har tagit värktabletter. Det är väl så det är att vara kvinna. Män har väl också saker som gör ont kan jag tänka mig. Nu skulle jag ju egentligen inte skriva om min smärta.

Vid 10 tiden så gick jag och Loui ut för att fånga Pokémon. Han fick väl tag i några Pokémon men han hade inte så många Pokémonbollar. Då är det inte lätt att fånga Pokémon. Loui tyckte att de var kallt i blåsten så vi gick in efter ett tag.

Sen dess har vi suttit med telefonen och paddan. Jag har spelat Hay Day, jag är helt fast i spelet och vill hinna med så många uppdrag som möjligt i spelet. Loui har också börjat spela Hay Day men för honom är det andra spel som lockar på paddan. Det roliga med att Loui också spelar Hay Day är att vi hjälps åt när någon av oss behöver något. Nu spelar vi fortfarande och lär göra det ett tag till. Det är ju rätt så avkopplande att få spela och ha tvn på i bakgrunden.

I morgon så ska vi till jobbet och förskolan, efter att jag har hämtat Loui så ska vi iväg på boll och lek. Det ska bli roligt att få titta på när Loui är på boll och lek i fotbollslaget Slepiner. Nu ska jag ta fram lite bullar så vi kan fika om en stund. Ha en fin söndag :)

Gillar

Kommentarer