posted_inVåran vardag

Kurragömma

Den här lördagen har varit helt perfekt på alla sätt som man kan tänka sig. Loui tog sovmorgon och sov ända till 7.00 och då fick han sin padda och sitta kvar i min säng så jag slumrade till en timme till. Vilket var så välbehövligt. Vid 8 steg vi upp och åt frukost, sen gjorde vi oss i ordning för att gå ner en snabb sväng till stan för att köpa en present till min systerson.

På vägen ner till stan så finns det en väldigt gammal kyrkogård. Loui undrade vad det var, så vi gick in och tittade på gamla gravar. På många av gravstenarna så var dom född på 1845 och framåt. Det var många stor familjegravar med stora gravstenar. Väl nere i stan så gick det väldigt fort. Vi gick direkt in i leksaksaffären för att leta rätt på en present till en 1 åring. Vi hittade ett knopp pussel som är färgglatt. Som Loui var så duktigt och inte försökte få mig att köpa hela leksaksaffären så fick han en lite grej. Det som han fick var magisksand som vi testade när vi kom hem. Vi buggade även med Lego när vi kom hem.

Sen kom min bror hit och steker burgare till oss, gott som bara den var det. Efter maten blev det kurragömma och musik. Loui skrattade som bara den när jag och min bror sprang och gömde oss.

Efter allt kurragömma så var min bror tvungen att gå så jag och Loui plockade fram lite ostbågar och popcorn och slog oss ner i soffan. När Loui sen har somnat så ska jag se någon av alla mina favorit filmer. Jag inte inte bestämt än vilken film det blir.

Gillar

Kommentarer