Fler allergier

I går upptäckte jag att Louis hand var svullen. Jag gav allergimedicin som vanligt och satt en bomullspad på Louis hand. Jag smörjde även in med Xylocain, jag tyckte att svullnaden gick ner lite men så tvättade vi borde den salvan när innan Loui badade. Efter badet tog jag på aloe Vera, vilket jag inte skulle ha haft på. Det blev värre. Så jag tvättade borta de och smörjde in med Xylocain och Loui somnade.

I morse så hade svullnaden inte lagt sig men han var inte lika röd om svullnaden. På förskolan fortsatte dom smörja in. När jag kom och hämtade Loui så var han fortfarande svullen och då ringde jag ett av dess vårdappar.

Så visade vi upp handen och sjuksköterskan misstänker att jag Loui allergisk mot myggbett. Så nu ska jag ge Loui dubbel dos av hans vanliga allergimedicin och linda handen med alsolsprit. Blir de inte bättre så skulle vi ringa tillbaka och då får vi allergimedicin med kortison i.

Ännu en allergi verkar Loui ha, alla regerar på myggbett men det ska inte svullna upp till dubbel storlek. Så har ni tips på något bra myggmedel som barn från 4 år kan använda? Jag är medveten om att handleden också är svullen.

Gillar

Kommentarer

Diana Saelöen,

Det där är svårt - jag reagerar väldigt mycket på mygg vissa år eller på vissa platser så att kroppsdelen svullnar till dubbla kroppsstorleken...det är inte att leka med. I vanliga fall använder jag asollösning - men ibland måste jag ta kortisontabletter. Något receptfritt utöver alsolen som man kan använda på en 4-åring kan jag dessvärre inte svara på, men kliar det mycket kan man smörja på lite tandkräm

nouw.com/fibrolivet
Mina,

Jag och äldsta dottern tål inte myggbett. Svullna4 upp och blir väldigt röda. Det är riktigt jobbigt och vanlig allergimedicin har hjälpt lite i alla fall. Hoppas svullnade snart försvinner ❤

Minasvarld.nu
Amanda,

Usch kan inte vara kul att ha allergier, jag har ingen allergi så jag kan tyvärr inte ge dig något råd men jag hoppas louis svullnad på handen lägger sig 😊

amandizan.wordpress.com

Jag är superallergisk mot myggbett. Och nu i kombination med allt pollen är det vidrigt. Jag tar dubbeldos av allergimedicin, kortisonnässprej och ögondroppar. Sedan smörjer jag med betapred (kräm) det är det enda som funkar något. Så gå till BVC och får mer saker utskrivna. Det är ett helvete jag kliar sönder hela huden.

www.saramadeleine.se
fighterwomen85
fighterwomen85,

Varför räcker det inte med det han redan har 😞❤️. Hoppas att det är ett myggbett som har orsakat svullnaden på handen. Hoppas att svullnaden går ner snart 🙏🏻❤️

Loui får krya på sig! 🤗 så du får lugnet i dig med 💕

nouw.com/fighterwomen85
corkystyle
corkystyle,

Man ser ju att den är väldigt stor i jämför med andra. Det är bra att du fick svar och vad du ska göra. Hoppas det är bättre nu. Krya på loui och hoppas han slipper få mer allergier.

nouw.com/corkystyle
Mirre,

Bellis reagerade jättestarkt på en solkräm en gång och hon blossade upp jätteröd om kinderna och sedan kom utslag över överkroppen som kom snabbt, hon visade sig vara allergisk med mot sådant jag ej visste.

sweetwordsbymirre.com