Du är inte ensamstående för att din man jobbar borta!

Mitt mål sen jag blev gravid med Loui för 5 år sen var att skriva olika inlägg om hur jag upplever hur det är att vara ensamstående mamma. Jag vet att många är väldigt nyfikna på just ensamstående mammor för hur får man ihop vardagen med jobb, förskola, ekonomi, uppfostran, egentid, handling av mat/kläder. Ja, det är inte svårare än vad man gör det.

Jag vet även att väldigt många vill veta om Louis pappa. Som jag har skrivit tidigare så är det privat och vi har ingen kontakt alls med honom och jag vill inte gå in djupare där heller. Jag får underhåll och det är det enda.

Som jag var ensamstående redan i början av graviditeten så vet jag inget annat än att vara själv Loui. Allt blir vad man gör det till.

Många tycker att man är som en ensamstående bara för ens man/sambo jobbar borta i några veckor. Men vet ni vad?! Ni är inte som en ensamstående! Ni har fortfarande era män/sambo som kommer hem till er efter dom veckorna som han jobbar borta. Så kan vi bara en gång för alla inse att man inte är ensamstående bara för att ens man/sambo jobbar borta?! Du är även inte som en ensamstående för du får göra det mesta som rör barnen. Du har någon som kan handla, laga mat, ta beslut med, städa, tvätta och en till lön. Jag har inget utav det. Jag kommer fortsätta att påminna er om det här.

Jag vet att jag har fått några frågor om att vara ensamstående men jag tänkte att ni säkert har flera frågor? Så jag tänkte att ni får ställa dom frågorna och jag kommer inte svara på frågor gällande Louis pappa. Det är alldeles för privat. Jag kommer även utgå ifrån frågorna när jag skriver mina blogginlägg om hur jag upplever hur det är att vara ensamstående mamma. Så kör på :)

I skrivande stund så har jag precis lämnat av Loui på fotbollen och jag har precis satt mig i solen i närheten där Louis fotboll är med musik i öronen. Jag pratade även med hans tränare om att Loui har astma och förklarade hur astmamedicin funkar och dom ska ge Loui den om det behövs och ringa mig om det behövs. Efter fotbollen så ska vi hem och äta lunch och Loui ska bada. Vad vi mer hittar på vet jag inte just nu, allt beror på vad vi känner för.

Gillar

Kommentarer