Är jag lite halv galen? đŸ€Ș

DÄ var det onsdag igen och Loui Àr precis lÀmnad pÄ förskolan och jag vÀntar pÄ bussen som ska ta mig till jobbet. Barnen pÄ mitt jobb kommer idag fÄ besök av en pÄskhare. Det Àr en förÀlder som klÀr ut sig till pÄskhare och kommer och pÄskar hos oss. Det Àr alltid uppskattat av barnen. Det finns alltid barn som blir rÀdda vilket vi förstÄr och tvingar inte dom barnen att gÄ fram. I eftermiddag sÄ har jag tÀnkt att vi ska vara ute en stund innan vi kommer hem om det inte regnar vill sÀga.

I gÄr sÄ hade vi frÄn social media support and share group ett möte med vÄra medlemmar. 3 timmar bara flög ivÀg av prat och massor med skratt. Det hÀr kommer vi göra om flera gÄnger. Det Àr alltid kul att fÄ en röst och ansikte pÄ dom som Àger bloggarna.

Jag kan sÀga att killkompisen som jag försökte muta med bullar kommer stÀlla upp Àven utan bullar. Jag vill ju alltid ge nÄgot tillbaka nÀr nÄgon hjÀlper mig. HÀr blev det bullar. Dom som kÀnner mig vet att jag skrattar, retas, Àr alltid glad och positiv. VÀldigt bra egenskaper om jag fÄr sÀga det sjÀlv. Min vÀnner sÀger att dom alltid blir glada av att trÀffa eller prata i telefonen med mig för jag Àr rolig och sprider sÄn positiv energi. Det Àr ju alltid kul att höra.

GÄrdagens frÄga var ju vilken sport som jag helst ser pÄ. Svaret Àr jag ser helst pÄ hockey, jag sitter som fastklistrad nÀr tre kronor spelar och ingen nÄr mig pÄ telefonen dÄ. Ni kan tro att jag var glad och skrek rakt ut nÀr tre kronor vann VM-GULD 2018. Ni anar inte hur glad jag var nÀr jag sÄg att jag fick den hÀr bilden. Jag tog bilden pÄ tvn. Jag har gÄtt pÄ sÄ mÄnga hockeymatcher i mitt liv. Jag har sett Tre kronor, vita hÀsten (Norrköpings hockey lag) och Àven nÄgra LHC matcher.

Jag hÄller Àven pÄ Frölunda. Jag ser Àven pÄ fotboll men dÄ vill jag helst vara pÄ plats nÀr IFK Norrköping spelar. Helst pÄ stÄplats mitt i klacken. Loui hÄller ju pÄ IFK Norrköping.

Dagens frÄga Àr: tror ni att jag Àr lite halv galen och kommer pÄ galna grejer att göra?

Gillar

Kommentarer

Ingajohansson
Ingajohansson,

Godmorgon ☀ InstĂ€mmer det Ă€r trevligt att se ansiktet pĂ„ bloggare 😍

nouw.com/ingajohansson

Intressant dĂ€r att du hĂ„ller pĂ„ tvĂ„ lag, kĂ€nns lite ovanligt? Fast nu vet jag ju sedan igĂ„r att din pappa bor i Göteborg sĂ„ förstĂ„r lite varför med ena laget. Det Ă€r verkligen sĂ„ kul sĂ€tt att trĂ€ffas pĂ„ detta med Zoom och att bara sitta dĂ€r och snacka, man fĂ„r verkligen en helt ny bild av mĂ€nniskor 😃. Samt att vi alla har samma roliga humor.

SĂ„ fint att pĂ„skharen kommer pĂ„ besök, visst det dĂ€r med rĂ€dsla fast jag tror lite att för barn Ă€r det rĂ€dsla och spĂ€nning i ett 😊 .

www.saramadeleine.se
Marie,

Vilket roligt inslag med pÄskharen, vet inte vad de gör pÄ Bellis skola idag, men de hade pÄsklunch igÄr, lÀt sÄ sött =D

sweetwordsbymirre.com

Det Àr alltid roligt med folk som Àr / vÄgar vara lite halvgalna & retas pÄ ett snÀllt vis. Jag blir lite som den personen jag Àr med, det smittar av sig pÄ mig.

soclosedecember.nu/
fighterwomen85
fighterwomen85,

SĂ„ kul att ni fira lite pĂ„sk pĂ„ ditt jobb. Å att en pĂ„skhare kom 😊. Jag sjĂ€lv gillar inte pĂ„sken. Gillar inte att klĂ€ ut mig Ă„ att andra gör det heller. Tycker att folk Ă€ndra sin personlighet dĂ„.

SĂ„ kul det lĂ„ter med ert zoom trĂ€ff. Jag fĂ„r helt enkelt ta modet till mig att va med nĂ„gon gĂ„ng 😊

Jaha okej 😃. Jag med gillar att titta pĂ„ hockey & ibland fotboll. Jag har sett hockey live nĂ„gra ggr. HV71 & pĂ„ mitt hemma lag BOIS hockey Mariestad. Men jag har aldrig stĂ„tt i klacken som du har gjort 😊.

Ja, jag tror att du Ă€r lite halv galen. Kommer pĂ„ galna saker att göra 😄

Kram pĂ„ digâŁïž

nouw.com/fighterwomen85
Madelena
Madelena,

Ja sÄ trevligt igÄr. Tiden sprang verkligen ivÀg. Sen Àr det sÄ mycket roligare att ha "trÀffat" er och kommer helt klart lÀsa era bloggar med helt andra ögon nu. Men sÄ kul för barnen med en pÄskhare. Brukar uppskattas, och vill dom inte gÄ fram sÄ kan man ju alltid stÄ bakom och titta.

nouw.com/madelena
Yasminegill
Yasminegill,

Men Äh vad kul, med en förÀlder som Àr pÄskhare sÄ kul för barnen. SÄnt Àr uppskattat. Och vad kul med en zoom trÀff.

nouw.com/yasminegill
Amanda,

Det var verkligen sĂ„ kul sist jag var med hoppas ni gör det igen sĂ„ man fĂ„r trĂ€ffa er igen ni Ă€r sĂ„ hĂ€rliga. HĂ€r har det regnat med idag, ganska trist 😊

amandizan.wordpress.com
Diana Saelöen ,

HÀrligt att kunna konekta pÄ ett enklare sÀtt med olika mÀnniskor - hÀrligt att vara en mÀnniska som spridet glÀdje omkring sig - Àr du ocksÄ en sÄn som skojar till det lite pÄ 1:a april? tycker det Àr kul nÀr det Àr pÄ ett positivt och glatt sÀtt. Kul att pÄskharen kommer till er, han har besökt min Àldsta son pÄ jobbet, men inte hos oss (fast det beror kanske pÄ att jag som chef borde bjudit in honom???). Hoppas det blir lyckat och att inte alltför mÄnga barn blir rÀdda. eller att de övervinner rÀdslan

nouw.com/fibrolivet