Äntligen lediga!

Hur skönt är det inte att vi har nu 4 dagars ledigt? Det är drömmen för mig! Extra ledigt och bara kunna njuta av att inte behöva gå upp klockan 5.30 när vi ska upp till förskolan och jobbet. Här ska det njutas kan jag lova!

Jag och Loui har precis njutit på balkongen i solen och käkat glass och druckit gott. Nu lyssnar vi på musik och bara är. Inga tider alls att passa. Loui somnar när han somnat och det är ju drömmen för varje barn. Kvällsmaten är inte ens planerad och jag har ingen aning vad vi ska käka. Kanske blir de varma mackor eller något annat gott. Det får tiden utvisa.

Jag har äntligen tagit tag i att jag ska gå och behandla min rosacea hos en hudterapeut. Det känns galet bra och jag är så lycklig över det.

Imorgon så ska jag och Loui på en liten utflykt med matsäck. Han vet inget än, så han kommer bli så glad i morgon. Så ikväll ska jag förbereda pannkakor. Jag uppdaterar er igen i morgon. Ha en fin onsdag nu 🥰

Obs! Bilden är tagen i måndags! Både i går och idag så hade jag endast en collegetröja på mig på morgonen. Vågar man verkligen tro att våren är här nu? Eller kommer de bli en sån varm och tropisk sommar igen? 😍 ingen vet och jag längtar så efter en fin solbränn hud!

Gillar