Äntligen lediga!

Hur skönt är det inte att vi har nu 4 dagars ledigt? Det är drömmen för mig! Extra ledigt och bara kunna njuta av att inte behöva gå upp klockan 5.30 när vi ska upp till förskolan och jobbet. Här ska det njutas kan jag lova!

Jag och Loui har precis njutit på balkongen i solen och käkat glass och druckit gott. Nu lyssnar vi på musik och bara är. Inga tider alls att passa. Loui somnar när han somnat och det är ju drömmen för varje barn. Kvällsmaten är inte ens planerad och jag har ingen aning vad vi ska käka. Kanske blir de varma mackor eller något annat gott. Det får tiden utvisa.

Jag har äntligen tagit tag i att jag ska gå och behandla min rosacea hos en hudterapeut. Det känns galet bra och jag är så lycklig över det.

Imorgon så ska jag och Loui på en liten utflykt med matsäck. Han vet inget än, så han kommer bli så glad i morgon. Så ikväll ska jag förbereda pannkakor. Jag uppdaterar er igen i morgon. Ha en fin onsdag nu 🥰

Obs! Bilden är tagen i måndags! Både i går och idag så hade jag endast en collegetröja på mig på morgonen. Vågar man verkligen tro att våren är här nu? Eller kommer de bli en sån varm och tropisk sommar igen? 😍 ingen vet och jag längtar så efter en fin solbränn hud!

Gillar

Kommentarer

Hannas krypin,

Härligt att ni nu är lediga fyra dagar. Jag jobbar tre kvällar i rad nu så ingen ledighet för mig. Härligt att sitta ute på balkongen och njuta. Glass är alltid gott. Vissa dagar är det så svårt med maten. Vad ska man äta liksom. Varma mackor är alltid gott. Vad bra att du ska gå till en hudterapeut, håller tummar och tår att du får bra resultat av det. Så kul med utflykt med Loui, det får du berätta mer om sedan. 😊

hannafialotta.blogg.se
Lillan Kind ,

Bland alla bra saker med våren så är de olika ledigheterna bland det bästa😄 Det är ju så underbart att slippa stiga upp i ottan och stressa iväg till ännu mera stress. Varma mackor tycker jag är supergott, men det var väldigt längesen jag gjorde såna. Det låter mysigt med utflykt imorgon😊

varapavag.se

Å så skönt att va ledig så länge, jag måste tyvärr till jobbet i morrn, segt när det är en klämdag egentligen. Hoppas utflykten i morrn blir rolig för honom.

soclosedecember.nu/
fighterwomen85
fighterwomen85,

Det är jätteskönt med 4 dagars ledigt 😃Även om inte jag jobbar. Så är röda & lediga dagar ändå något speciellt. Jag får ju ha sambon hemma hela dagarna.

Så spännande att åka på utflykt i morgon 😃 Jag skulle vilja se Louis min när han får reda på vart ni ska. Så kul!! 😃

Det låter bra att du har fått tid för din hud hos en hudterapeut. Hoppas att hon kan hjälpa dig ❤️

Jag hoppas nu att våren & värmen är nu här för att stanna.

Jag vill ha varm sommar. Men inte 30grader flera dagar i följd. 24-26 är bra för mig 😊. Jag längtar med att ha en brun fin hud. Men det är bara att pressa & sola med förstås solkräm.

Jag hoppas att ni får en bra dag i morgon!

Ha det så bra! Ta hand om dig❣️🤗

nouw.com/fighterwomen85
corkystyle
corkystyle,

Så härligt att vara ledig 4 dagar för det är jag också. Kul att du ska överraska Loui med en utflykt. Han kommer säkerligen bli så glad. Perfekt väder verkar det bli också. Jag hoppas detta väder fortsätter. Hoppas eran torsdag blir bra!

nouw.com/corkystyle
Madelena
Madelena,

Så skönt för dig. Jag jobbar fredag och hela helgen. Nu får vi hålla tummarna för att våren/sommaren är här. Igår var det så fint väder ute och vilken värme.

nouw.com/madelena
michelle
,

förstår att det är härligt med lite lpngledigt. jsg ör nog den enda som vill jobba just nu. kul med en liten utflykt han kommer nog bli jätte glad 😊

Marie,

Härligt att du ska få hjälp, det brukar ju ge väldigt bra prognoser. Samt sp mysigt att komma ut på utflykt också. Roligt att överraska, det brukar uppskattas väldigt här hemma. Sedan vad gott och njuta på balkongen

sweetwordsbymirre.com
Marie,

Svar: Såg du skrev också att du ville ha den färgen jag har på håret och för att få mer kall blond färg är askblond färg mer åt kalla håret. Sedan sliter ju blekningar väldigt på håret så man ska vara försktigt. Det finns färgbalsam man kan använda som då kan ge kallare färg också. Sådana där kallade färgbomber.

sweetwordsbymirre.com