Allergi eller förkylning

Som Loui har varit snorig i snart en veckan på lördag och det har inte börjat avta något. Hann är fortfarande väldigt snorig, täppt och det rinner. Som att han är pigg och inte verkar vara så besvärad så börjar jag tro att det är pollenallergin som orsakar hans snoriga näsa. Så i morgon ska jag ringa och prata med Louis pedagoger och säga att det är pollenallergin som orsakar snoret. Hade det varit en förkylning så hade han inte varit så här snorig i dag.

I går gick vi faktiskt ute en sväng för att få frisk luft, Loui fick på sig ordentligt med kläder. Vi var helt ensamma i lekparken så det var perfekt. Vi byggde lite sandslott och sen gick vi hem.

Väl hemma så satt jag i en färg i utväxten och i övriga håret. Nu har jag äntligen en kallare nyans av blont hår. Jag blev väldigt nöjd. Jag ska även köpa Ida wargs schampo, balsam och hårinpackning. Jag har ju henne silverschampo och den doftar vattenmelon.

I dag ska vi ge oss ut en liten sväng också för att få frisk luft. Innan covid kom förra året så var jag och Loui alltid ute en stund när han var förkyld.

Så här på eftermiddagen så lyxar jag till med en härlig ansiktsmask som är gjord av honung, krossad zink tablett med gurkmeja i och kanal. Allt det ska vara bra för rosacea. Till håret blev det en härlig hårinpackning med lite härliga oljor som jag blandade i min vanliga hårinpackning.

Gillar

Kommentarer

psykiskohalsablogg
psykiskohalsablogg,

Hoppas ni får en fortsatt fin dag! Det är svårt det där med pollen, speciellt om man går runt och snorar i dessa tider...

nouw.com/psykiskohalsablogg
Johaannaa
Johaannaa,

Det är ju så himla jobbigt nu när man måste vara hemma för minsta symtom ! Och speciellt om man har allergi ! Man vet ju varken ut eller in snart !

Ta ett covid test på honom annars så borde han ju få komma tillbaka om det inte visar något 😊? Det ska vi göra här ifall dom har symtom mer än 24 h 🙈.

Så skönt att va ute en stund ! Det har vi också varit idag , Men blev inte alls länge då det var lite kyligt !

Torsdagslyx med lite "spa" 😃 !

nouw.com/johaannaa
Blondina,

Säkert pollen då ni bor därnere och pollen kommer snabbare för er jämför med oss häruppe 😊 Kanske maj/juni sätter de igång beroende på hur fort de vänder o snön smälter 😊 Jag längtar inte för jag har sån gräslig pollen allergi hahah

blondinas.se
Jennysvardag
Jennysvardag,

Jo det är pollenallergin 🙈

nouw.com/jennysvardag
Sandra Jönsson,

Gör du ansiktsmasken själv? Jag funderar på att göra en egen, nåt som lugnar och svalkar huden men har dålig koll på vilka ingredienser jag bör använda. Kanske du har tips?

Det är riktigt jobbigt med corona och allergi, vissa dagar omöjligt att veta vad som är vad. Man kan ju bli febrig och utslagen även av en allergisk reaktion. Hoppas i alla fall att Loui slipper förkylningen snarast.

livetmedsandraj.se/
Jennysvardag
Jennysvardag,

Jag brukar använda enbart honung som ansiktsmask. Vill du göra egen ansiktsmask googla om vad som passar din hudtyp så får du upp massor av bra tips 😊

nouw.com/jennysvardag
Orskakulla
,

Ida Wargs produkter är grymma. Jag har den rosa serien, samt henne lilla burk tror det år serium? Använder även hennes bus-produkter. Personligen gillar jag det i alla fall 😀.


Gällande Loui är det garanterat allergi. Jag har hostat sedan I söndags. Fick ta covid19-test i tisdags. Var negativt så är alltså allergi, ska se till att börja äta medicinen som jag ska nu då igen.

fighterwomen85
fighterwomen85,

Måste va svårt att avgöra om det är allergi eller om det är förkylning. Speciellt i dessa tider. Men hoppas att det är allergi. Så han får gå till förskolan & du jobba på måndag 🙂


Du blev jättefin i håret 😃😘. Vad snygg du blev i ansiktsmask😉 hoppas att det hjälper åxå.

Ta hand om dig & Loui! Kram❣️

nouw.com/fighterwomen85
Hannas krypin,

Vilket pollen är det som kommer nu som man kan reagera på. Björk är för tidigt, eller? Jag tror ock,så mer på pollenallergi eftersom han är så pigg.Skönt att få komma ut i friska luften, det gör verkligen underverk för kroppen. Det låter som en riktigt bra ansiktsmask, den vill jag testa. Lite håroljor i håret skulle mitt hår behöva med.

hannafialotta.blogg.se
Jennysvardag
Jennysvardag,

Det är pollenallergin 🙈 det är Al som har höga halter nu. Jag känner också av det. Hela kroppen mår bra av frisk luft. Ansiktsmasken gav underverk! Min rodnad minskade massor 😀


nouw.com/jennysvardag
Mirre,

Så var det för mig i våras visste ej om Bellis var sjuk eller allergisk och det visade sig då i alla fall att hon reagera på pollen, hon har inget visat i år än. Skönt att pyssla om sig lite

sweetwordsbymirre.com