Hellurei!

Oon maannu viimiset 4 päivää kipeenä ja oon ollu vähän laiskal tuulel ni en oo jaksanu kirjotella oikeen mitään tänne 😃 Käytin myös koko kuukauden netin...tyhmä netflix! Tänään oon ekaa kertaa luennol loman jälkeen ja ei kyl yhtään nappais istuu tääl, mut koht tämä semester on ohi ja kesäloma alkaa!!!

Itse asiaan, Perth. Aivan mahtava kaupunki, suosittelen. Perjantaina käytiin Pinnacles Nambung National Park:ssa katsomassa kiviä, kyllä kiviä haha. Kun ajettiin sen läpi tuntui kun oltais oltu Jurassic Park elokuvassa 😂 tuhansia kiviä ja hienon hienoa hiekkaa. Paikka oli jännä ja kokemuksen arvoinen. Matkalla nähtiin hiekkadyynejä ja upeita rantoja. Poikettiin myös drive in alkoholi kaupassa, oli siinäkin kokemus, suomeenki pitäis saada tollaset. Illalla käytiin "muutamil" ja en ymmärrä miks ulkomail tehdään niin pirun vahvoi drinkkei, mut todellaki muutama riitti 😝

Lauantaina menin Iinan kavereittenkaa Freemantlen markkinoil. Kaikkea hyvää oli tarjolla ja syötiin navat täyteen, sen jälkeen mentiin Little Creatures panimoon missä juotiin muutamat lasilliset. Myöhemmin haettiin Iina töistä ja vaan chillailtiin.

Sunnuntaina lähdimme jo 10 aikaa aamulla Iinan kaverin synttäreille. Istuttiin hetki hänen kotona kunnes party bus tuli hakemaan meidät. Party bus oli kiva kokemus, paljon led valoja sinne ja tänne, ja tottakai hyvät kaiuttimet. Kierrettiin muutamat viinitilat ja sen jälkeen lähdettin kotiin päin. Illalla käytiin syömässä intialaisessa hyväntekeväisyys buffetissa. Ruoasta sai itse päättää kuinka paljon halusit maksaa, tosi ihana idea ja hyvä paikka varsinkin meille opiskelijoille😊 Aikaa jäi vielä Kings Park:lle. Se on kansan puisto joka sijaitsee Perth:in keskustan ulkopuoella. Näköala oli niin sanoin kuvamaton, sieltä näkyi osa Perthin keskustaa ja se oli jotain niin upeeta, varsinkin illalla. Jos joku teistä koskaan vierailee Perth:ssä se on top 1 must do!

Lennot kotiin menivät oikein hyvin ja Brisbanesta mut tultiin hakemaan ja pääsin sitten suoraan kotiin nukkumaan 😍Mul on kyl ihanii kaverei tääl ketkä jaksaa kuskaa mua joka paikkaan.❤

Viikonloppuna ajattelin vaan opiskella ja ottaa rauhassa, ens viikolla täytyy taas palata normaaliin arkeen 💪💦📝📖

Ihanaa viikonloppua sinne toiselle puolelle maailmaa 😘

/Jenny

Pinnacles Nambung National Park

Drinksuille menossa!

Freemantlen markkinoill (huono kuva)

Elämäni ekaa kertaa näin mustan burgerin

Acai bowl💗

Little creatures

Panimo

Freemantle

Freemantle

Kings Park

Suunnittele blogisi - valitse Nouwin monista malleista tai tee omasi, "osoita ja napsauta" - Napsauta tästä

Likes

Comments

Viime viikonloppuna vietimme Sandran synttäreitä mistä kirjoitin aikasemmin ja olihan meillä todella hauskaa. Sunnuntaina menimme elokuviin katsomaan Sausage Party, meinasin kuolla nauruun.... yks parhaimmista elokuvista ever! :D Myöhemmin päädyimme O´Malley´s nimiseen baariin jossa tanssittiin koko yö! Ylivoimasesti  paras baari ilta tähän asti. Maanantaina sain kutsun BBQ partyihin. Tapasin uusia ihmisiä ja mieleeni jäi erityisesti malesialainen tyttö joka oli ollut vaihto-oppilaana suomessa. Ruoan jälkeen pulahdettiin altaaseen ja nautittiin auringosta. Muut päivät olen viettäny joko rannalla tai kotona Mad Men:in parissa (erittäin hyvä sarja markkinoinnin kannalta).

Loma on jo aika lailla loppu suoralla, mut en anna sen häiritä koska tänään lennän Perthiin Iinan luo! jee! En ole nähny Iinaa yli vuoteen eli voitte kuvitella kuinka innoissani olen. Tästä tulee mahtava reissu. Perth sijaitsee Australian länsirannikolla ja sää on aika lailla eri mitä täällä itärannikolla. Must on kivaa mennä vähän kylmempään koska täällä Sunshine Coastilla on melkein joka päivä reippaasti yli 20 astetta, ja vaihteu virkistää. Suunnitelmissa on kiertää Perthii ja nähdä nähtävyyksiä. Tottakai myös tissutella ja parantaa maailmaa. Sunnuntaina ollaan menossa viettämään yhden tytön synttäreitä viinitiloille ja sen jälkeen lennänki jo takaisin kotiin. Eli kostea viikonloppu tulossa haha! 

Yritän laittaa kuvia myös tännekin, mut jostain syystä en saa lisättyä niitä. Snapchatissa voi parhaiten seurata mua :)

/Jenny


Likes

Comments

Äntligen 21 år! Jag hoppas att du har en underbar dag. Är så lycklig att jag träffade dig, du är guld. Vet inte vad jag skulle göra utan dig min brownie twinnie. Önskar ännu en gång ett stort grattis! 


Love you

/Jenny


Likes

Comments

Nii että mistäs sitä alottais..? Tällä hetkellä tuntuu siltä että hukun koulu tehtäviin ja aika loppuu kesken. 4 viikkoa enää jäljellä (toki meillä on viikon public holiday ja viikon study break) ja pitäis tehdä raportti taloustieteestä, case study taloushallinnosta, pistokokeita analytiikassa ja tietysti loppu kokeet...mut pakko jaksaa koska oma valinta en valita heheh. 

Silti rakastan yliopiston vapaamuotoista opiskelua ja ekaa kertaa elämässäni tykään opiskella, koska tämä on tuleva ammattini

Viikonloppuja kaikille ja nauttikaa munki puolesta! Itse vietän viikonloppuni opiskelun parissa :)

/Jenny


Likes

Comments

Monetovat kysyneet miksi lähdin Asutraliaan asti opiskelemaan. Lukion jälkeen oliitsestäänselvyys että lähden jatko-opiskelemaan, mutta mitä ja minne. Ekallakeralla hain opiskelemaan psykologiaa Åbo Akademi yliopistolle. Huomasinkuitenkin ennen pääsykoetta ettei psykologia ole minun alaani ja motivaatio hiipuilukemisen suhteen, eli en päässyt sisään ylläripylläri :D Pidin välivuoden jatyöskentelin öljy myynnin parissa. Kevät läheni ja oli taas aika vuodestajolloin piti hakea opiskelemaan, tällä kertaa hain Hankeniin, elikauppakorkeaan ja AMK tradenomiksi. Jouduin kuitenkin pettymäänenkä saanut opiskelu paikkaa kummastakaan. Toisella välivuodellatyöskentelin Opteamin kautta Mauste-Sallisella. Moni teistä varmaan tietääkyseisen merkin, eli just so you know pakkasin heidän pähkinätuotteita. Tiesin että minun oli pakko päästä kolmannella haulla edesjonnekin opiskelemaan, ilman koulutusta on hyvin hankalaa saada unelmatyöpaikkaa, joten paineet siitä olivat suuret.

Kahdenvuoden aikana arkielämä näytti melko samalta töihin, salille janukkumaan. Viikonloput vietin yleensä baareissa. Kyllästyin tilanteeseen ja tuntuisiltä että jumitin samassa pisteessä, enkä millään pääse eteenpäin. Kaikkikaverit opiskelivat jo ja jollain tapaa sitä jäi hieman ulkopuolelle, ja tuntuisiltä etten ikinä pääse opiskelemaan ja elämä valuu läpi sormien. Ideaopiskella ulkomailla tuli kuin salama kirkkaalta taivaalta, päätin ettäoli aika tehdä jotain suurta elämässä mitä voin sitten vanhana muistella kuolinvuoteellani :D Googlasin eri koulutus vaihtoehtoja ja päätin hakea Ausseihin jaEnglantiin. Otin yhteyttä Kilroy:lle ja varasin ajan opinto-ohjaajan kanssa.Haku paperit, lukion päättö todistukset ja motivaatio kirje oli lähetettyja piinava odottelu alkoi. Helmikuun alussa sain tiedon että olin päässytsisään University of the Sunshine Coast:lle, se oli elämäni paras maanantai. Olin maailman onnellisin tyttösillä hetkellä ja tuntui siltä ettei mikään voi estää sitä tunnetta.Olisin voinut juosta alasti ympäri turun keskustaa koska hey! You ain`t gonnasee me in a while ;) 

Enolisi ikinä saanut tällaista kokemusta suomessa ja olen todella ylpeä ettärohkenin lähteä toiselle puolelle maailmalle. Tämä on yksi elämäni parhaimmistapäätöksistä. Olihan se vaikeaa jättää kotimaa, kaverit ja ennen kaikkia omaperhe, mutta elämässä täytyy rakentaa juuri se "oma elämä" eikä eläätoisen takia. 

/Jenny

Likes

Comments

Olen siis Jenny ja olen kotoisin turusta. Suoritan Bachelor of International Business tutkintoa Sunshine Coastilla ja tulen asumaan täällä seuraavat 3 vuotta. Syy miksi tein blogin on ihan sen takia että kaikki läheiset ja rakkaat voivat seurata helpommin elämääni täällä Australiassa. Yritän lisäillä postauksia aina kun on aikaa, mutta älkää turhaan luulko että niitä tulisi joka päivä :D Yliopisto vie todella paljon aikaa...

Mutta joo en höpöttele sen enempään :) enjoy!

/Jenny

Likes

Comments