Följ oss på instagram för bättre uppdatering under semestern! 🌴☀️

@sofiataraldsson
@jbergkvist

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Veckan har gått alldeles för snabbt och uppdateringen har fått lida. De första dagarna låg vi vid poolen och på kvällarna har vi gått ut och ätit och gått runt i massa affärer. I förrgår åkte vi ut med en speedboat till turtle Island. Vi såg en sköldpadda och badade i paradiset. Igår åkte vi till Laganas där jag bodde förra året. Vi hyrde en liten trampbåt och såg 3-4 sköldpaddor som simmade runt ganska nära stranden. Efter en hel dag på stranden var vi så trötta att vu höll på att somna på restaurangen, tanken var då att vi skulle köpa lite gott hem och bara ta det lugnt. Men då träffade vi en kille som vi pratat med tidigare så det slutade med att vi satt och pratade med honom och hans flickvän till 2 på natten. Jättekul verkligen, så ikväll avslutar vi vår vecka i Grekland med nya vänner i Laganas på något uteställe. Men först - poolen!

Likes

Comments

Utsikten från ett av kvällens stopp. Grymt rolig dag och kväll! Vi avslutar den precis som igår på vårbalkong med den fantastiska utsikten.

Likes

Comments

Vår kväll i bilder. Vi begav oss ut för att utforska staden och tog kvällen som den kom. Vi hamnade på en supermysig tapasrestaurang som hade jättegod mat! Vi vandrade vidare och kom fram till en grymt häftig minigolfbana. Blev även lite shopping. Denna grymma första dag avslutar vi med mys på balkongen.

Likes

Comments

Frukt till lunch, såå gott! Varken jag eller Fia blir hungriga i värmen så vi äter en bra frukost och en stor middag istället. Så tar vi något lätt till lunch, som tex en fruktsallad, mums!

Likes

Comments

Här ligger vi och glassar vid poolen, detta är verkligen livet!

Likes

Comments

Godmorgon från Greklaaand! Vi fick alltså den här vackra utsikten, vilken dröm!! Nu ska vi ner till poolen och sola🇬🇷✨

Likes

Comments

Här är kläderna jag beställde inför Grekland. De är så himla fina på!

Likes

Comments

När jag och Fia var uppe i stockholm på en weekend så köpte jag denna grymt snygga löparjacka. Så skön och fin! Köpte den på H&M, tyvärr hittar jag den inte online. Igår kunde jag "äntligen"(vem vill ha kyla) inviga den då det var lite kallare. Är sjukt nöjd!

Likes

Comments