Mitt 2020

En kort sammanfattning av mitt 2020✨ Bilderna är de jag hade i telefon för stunden, så en del månader är lite fattiga på bild-fronten.

Januari: Åkte på ännu en förkylning (var i princip sjuk från november-februari minns jag), men var i samma veva motiverad på det nya året och ville åstadkomma en hel del på jobb/skola fronten.

Februari: Flyttade från Vasa!!💔 I normala fall saknar jag inte Vasa speciellt mycket, men när jag ser tillbaka på bilder från lägenheten saknar jag det massor! Bo i en stor lägenhet, mitt i stan, nära till allt och alla♥️ Saknar till och med skoltiden när jag bodde där, vem skulle tro det haha.

Mars: Tråkigaste månaden på hela 2020. Bodde hemma hos mina föräldrar i väntan på den nya lägenheten, bodde i totaaal kaos i och med alla saker som skulle förvaras - i samma veva jobbade jag på min praktik hemifrån(!) vilket var extremt jobbigt i den situationen. Dock mysigt att bo hemma en sista gång och att bo så nära naturen i kontrast till att bo på torget som vi gjort i över två år.

April: Fick äntligen flytta in & börja fixa!! Jag var så trött på att inte ha ett eget hem att vi åkte till sommarstugan den natten, fick morgonen därefter reda på att vi fick flytta in. Hade köpt målarfärg & tillbehör flera dagar innan, utan att ha sett hemmet ordentligt haha. Fick nycklarna på eftermiddagen och jag stannade uppe halva natten, fick väl omkring 4 timmars sömn för att få sovrummet målat klart - vilket jag fick! Dagen efter flyttade vi in de första möblerna. Lycka!

Maj. Köpte mig min kära kamera! Känns inte som jag ägt den så länge redan, wow! Det var ett aningen riskabelt köp i och med kostnaden, men än så länge är jag bara oerhört nöjd över köpet. Det har gett mig fler möjligheter i och med fotograferandet♥️ Vi började även under maj månad att vistas allt mer på sommarstugan och tydligen var det varmt nog att lägga sig i solen.

Juni. Sommarvärme, de första jordgubbarna, få fixa & dona på gården och med blommor och växter. Firade även midsommar på sommarstugan med ett fint gäng.

Juli. Hade förvånandsvärt få bilder i min telefon från juli månad, men som jag minns det vistades vi en del på sommarstugan och fixade klart bastun (finally haha), jag fotograferade en hel del (saknar att fotografera när det är sommar!!) samt arbetade.

Augusti. Firade villaavslutningen, fotograferade en hel del, fixade till vår uteplats & hade en supermysig vinkväll på terassen♥️♥️ Ser ni hur mysigt det blev? Visst är det fint när mörkret kommer men det ännu är varmt ute! Införskaffade mig även äntligen en ny dator! Det var på tiden. Och så nöjd jag är.

Augusti. Sista terminen i skolan drog igång♥️ Jag körde 1h dit, 1h tillbaks. Dock blev det inte speciellt långvarigt i och med att det sedan blev distansstudier igen. Rätt mysigt var det ändå! Jag började även "renovera om" köket och det blev super!

Oktober. Var en sista sväng till sommarstugan, att bära munskydd blev rekommendation (kändes så ovant till en början!), jobbade allt mer med mitt examensarbete (kaosbilden säger sitt). Levde även i min morgonrock haha skolan var på distans och coronan spred sig snabbare, så tid fanns att lägga på examensarbetet.

November. Jag jobbade deltid, fixade det sista med min examen, blev 22 år, tog mitt första coronatest & blev satt i en dags karantän - hann måla om tv-bänken under den extremt långa karantänen haha. Åkte en natt till mina föräldrars sommarstuga vilket var hur mysigt som helst & extremt välbehövligt efter en lång tid av att bara vara hemma i mörkret.

December. Hemmet var fyllt med julpynt, jag fick min examen, påbörjade en ny utbildning, firade jul med närmsta familjen & åkte slutligen på en liten nyårsresa med ett fint gäng✨

Så mycket som kan hända på bara ett år! För mig känns det som om det hänt en hel del under 2020 då jag var så inställd på att skola & jobb skulle ta upp den absolut största delen och det var jag fine med. Ska bli så spännande att se vad 2021 har att erbjuda nu🙌

Gillar

Kommentarer