Mitt i natten-stök


HUJEDAmig vad trött jag är idag. Rei har sovit dåligt en tid och senaste nätterna vaknat och hållit sig vaken ett par timmar mitt i natten. När hon tillslut somnat om efter mycket om och men har det varit med tänd lampa, fläkten påslagen så det låter och blåser och att vi ligger tätt, tätt intill varandra, hon självklart tuttsnuttandes. Inte ultimat för mamman som gärna hade haft släckt och tyst - men jag har varit så slut så jag har somnat som ett barn så fort Rei gjort det ändå.

Men vi har varit bortskämda med sömnen så detta är nytt. Förutom första månaderna då en inte kommer undan att dygnsrytmen vinkar hej då, dagarna flyter ihop, dagar blir till nätter och nätter till dagar och ordet ”rutiner” känns lika bekant som en avlägsen släkting, så har vi faktiskt sovit väldigt bra. Jag skulle faktiskt dra det så långt som att jag ALDRIG varit såhär utvilad. För jag var en riktigt nattuggla innan jag fick barn.

Men nu verkar det kanske vända då. Eller så är det en fas. Allt är så ombytligt så en hinner inte deppa ur ändå. Det kommer och går liksom. Inget att haka upp sig på. Men trött, det får en bli.

Gillar

Kommentarer