Sitter och tittar på freak show nu med en cappuccino. Huvudverken har fortfarande inte släppt så de kanske blir lite glest med uppdateringen idag. :(


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Ush idag vaknade jag vid halv tio med världens huvudvärk och den har fortfarande inte släppt. Tog en voltaren när jag vaknade och försökte somna om. Ååh vad jobbigt allt blir när man vaknar och inte mår helt 100, det förstör liksom dagen. Hade planerat att jag skulle ut och springa en runda nu men det får vänta tills huvudvärken släpper. Eller iallafall lättar. Nä detta var väll ingen bra start på dagen direkt. Aja nog om de mår ni bra?


Likes

Comments

Hallå hur är det? Här är det bra jag sitter i soffan och tittar på Snow White and the huntsman med men latte . Asså jag är kaffe beroende, på riktigt. Dricker minst fyra koppar om dagen och gör jag inte det får jag lätt ont i huvudet.😅 ganska jobbigt faktiskt med tanke på att sedan när jag börjar skolan igen kommer jag bara kunna dricka typ två koppar. Nä sicka problem man har😂 i-landsproblem på hög nivå där haha.
På tal om ingenting så är jag så inne på att tatuera mig, som det är nu vill jag ha två stycken. En på vänstra handleden och en på högra nyckelbenet. Tycker bara de är så snyggt med nån text sådär.
Sen måste jag ju bara säga ja till killar med tatueringar. Inte för mycket utan några sådär, sleeves kan vara snyggt lite beroende på vad det är för motiv eller hur "klottrigt" det är om ni förstår vad jag menar?
Aja vet ni någon schysst tatuerare i Göteborg så får ni gärna berätta de.
Nu ska jag fortsätta dricka min latte och titta klart på filmen. Puss på er😘AA men nått sådant ja ;)

Likes

Comments

Äntligen är man hemma! Eller aa jag har väll varit hemma i ca 1h. Det blev en låång lektion, tror vi höll på i 1 och 30 min... Men wow liket pass de blev tillslut! Tyvärr fick jag bara några ganska dåliga bilden från i början av passet, då vi glömde kameran och min mobil bestämde sig för att dö efter ca 30 min.😒 Men nu blev det som det blev.
Detta var ju 3e gången jag red Zima och första gången jag tränade för Ulrika som hon hette. Det gick över förvänt faktiskt, trodde inte de skulle gå såhär bra. Vi gjorde mycket övergångar, skänkelvikningar, öppna, sluta, mycket 10m volter m.m. I början var hon jätte stel och ville inte fram alls men efter att man gjort några övergångar och lite skänkelvikningar blev det mycket bättre. Längre in i passet blev hon riktigt pigg så några bocksprång i galoppen blev det allt haha. Jag har haft problem med speciellt väster galoppen, hon bet sig fast i bettet och putta ut bogen, men idag fick jag in bogen och fick henne att släppa bettet och verkligen komma upp och arbeta med ryggen. Känns jätte bra faktiskt, jag ska nog träna för Ulrika en sista gång innan vi åker ner till Varberg med henne.
Ååh allt blir så verkligt nu, skolan börjar om 8 dagar...panik! Jag vill ha mer lov jag är inte red att börja än. Men samtidigt är det ju skönt att få lite rutin i vardagen igen. Nu går man ju och lägger sig vid halv 3 och sover till halvt tolv. Tycker det är alldeles försent att vakna halv tolv. Får lite panik över att man slösar bort dagen haha.
Man får njuta så länge de varar så nu ska jag gå och gör mig en cappuccino och fortsätta titt på face Off.😘Här får ni lite suddiga bilder från dagens pass!

Likes

Comments

Nu sitter jag i bilen påväg till Kungsbacka, är lite halvt nervös faktisk. Aja ville bara titta in lire snabbt så mer update kommer!
Likes

Comments

God morgon eller ja, förmiddag 😉 Jag har egentligen varit vaken sedan halv 11 men jag har inte orkar gå upp haha. Just nu sitter jag framför tv med en cappuccino och bara myser. Ska vara i stallet vid 2 så vi får åka vid 1. Som det är nu står Zima i Kungsbacka så de är ju en bit att åka. Men vad gör man inte för hästarna.😉
Förutom dressyrträningen idag har jag inget planerat och det är så skönt!
Kan se ifall Jag kan få lite bilder, men belysningen i ridhuset är inte den bästa så de blir väll inga proffs foton direkt.😉 men bättre än inget right?
Vad ska du göra idag? Ska du också bara ha en mys söndag eller har du hela dagen planerad?


Likes

Comments

Yes då va den nya bloggen startad, Välkommen! tänkte att jag får göra ett litet inlägg i nu iallafall.

Min tidigare blogg hette ju också Jenny Pettersson så egentligen kan man säga att detta är en uppdaterad version av den och mycket ha hänt sen senaste inlägget! Jag har opererat armbågen efter ca 2 år med problem. De var ingen särskilt stor operation men tydligen ganska ovanlig. Det var nämligen så att enkelstötsnerven hoppade ur sin skåra varje gång jag böjde och sträckte ut armen. Om jag hade armen böjd så började den domna bort m.m. Så äntligen fick jag tid för att förhoppningsvis åtgärda detta. Nu har det gått ca 3 månader efter ingreppet och jag måste tyvärr säga att det inte hjälpt :(... det kanske till och med blivit snäppet värre. Den domnar inte längre när den är böjd men det gör mer ont nu och jag känner tydligt av armen efter ett ridpass även under ibland och det har jag inte gjort förut. Känns skit faktiskt men jag ska tillbaka för ett sista återbesök så man får väll ta det med läkaren då och se vad dom säger.

Förutom det så ska jag ha med mig häst till skolan efter jullovet! Ett 12 årigt Holsteiner sto som heter Zima. Hon är inte min utan jag ska bara ha henne nu under denna terminen då ägaren ska operera sin axel. Än så länge har jag bara ridit henne 2 ggr och första gången var ca 2 veckor efter operationen hehe. Men jag ska ner och rida henne imorgon (idag) för ägarens dressyrtränare så det blir intressant. Det är en riktigt fin häst faktiskt, inte riktigt den typen jag är van vid men hon jätte rolig att rida och så mysig personlighet. Zima är en sådan häst där du måste rida med HELA kroppen hela tiden och hon är gärna lite seg i början så du får rida med jättemycket ben. Vilket jag inte är helt van vid ;) Pogge min gamla häst var ju hyper så där behövde du inte ha så mycket ben utan där va det mer säte bara typ, du kunde inte häller ta honom i munnen utan de va liksom 2 gram i varje hand sedan red du med sätet. På Zima behöver du ha lite mer stöd även där. Nu ska man absolut inte vara hård i handen på något sätt utan ett jämt stöd på båda tyglarna bara, om ni förstår hur jag menar? Aja detta kommer bli riktigt kul det är verkligen en sådan häst som visar direkt när du gör rätt och fel. Rider du rätt går hon rätt rider du fel så går hon inte rätt simple as that.

men nu ska jag göra mig i ordning och gå och lägga mig så hörs vi i morgon😘


Likes

Comments