En sommar & ett år & en helg

Det är så sjukt vad den här sommaren har gått så fort men samtidigt så långsamt. Jag har hunnit göra så mycket fast ändå inte. Jag har i princip befunnit mig i Paris och Sverige. Jag brukar vanligtvis resa så mycket men i år har jag inte gjort det alls- och det är ju inte alls konstigt med tanke på situationen. Jag kan inte förstå att det är jul om tre månader och att jag och Emelie border börja planera nyår snart haha. Det här året har varit så konstigt och jag har varit hemma i princip mer än vad jag har varit i Paris, nästan.


Jag ville egentligen göra ett inlägg om sommaren som har kommit men jag får nog göra ett enskilt inlägg om det. Jag har varit så fokuserad i augusti och har i princip bara sökt jobb för att jag behöver ha ett kontrakt med min skola som jag börjar nu i mitten på september (längtar!) Det verkar dock som att jag kommer att signa kontrakt nästa vecka så det löser sig väldigt snart. Skönt. Det har även varit en del jobb för mig i augusti och september i och med att vi lanserade LXA THE LABEL. Så kul och vilken succé! så glad och tacksam att få vara en del av teamet på Hubso.

Jag och Charlotte var på restaurangen Le Murat och det var helt fantastisk god mat, bra service och wow vi åt världens godaste dessert som jag tyvärr inte fick med på bild.

Min älskling Charlotte var här i nästan en vecka förra veckan. Helt underbart att få vara med henne och catcha upp eftersom att det var så längesen (!!) det känns dock som att vi aldrig har varit en dag ifrån varandra eftersom att vi ringer varje dag <3 love you

Gillar