Henrik gick och la sig med Tuva, jag sitter uppe ett tag till. Skönt med lite egen tid ;) Kollar igenom gravid bilderna på telefon och fattar inte att tiden går så himla fort! När jag var gravid gick allt så himla långsamt, varje vecka gick man bara och längtade tills man gick in i ännu en ny vecka osv. Jag älskade att läsa i gravidappen för varje vecka om hur bebisen utvecklades och även vad som hände med mig. Älskade att vara gravid och skulle lätt kunna gå längre med kulan även fast det var tråkigt att gå över fler dagar. Tyckte inte alls graviditeten var jobbig.
Snart är Tuva fyra månader redan och jag får nästan ångest. Så längesen vi åkte in till förlossningen? Känns verkligen inte så. Förstår att alla säger att tiden går så fort. Hon var ju nyss min nyfödda lilla skrutta.. 


Så här såg det ut på Tuvas första promenad med vagnen. Hon syns inte ens men hon ligger faktiskt där ;) 

Likes

Comments

Hur nu det ska gå haha. Har tänkt länge att jag ska ta och fixa mig en blogg men det har aldrig blivit av. Tror att jag inte kommer ha något att skriva om. Men har ju nu äntligen blivit mamma som jag längtat efter, och ett stort intresse för barnkläder och allt som har med barn att göra så nu har jag något roligare att blogga om :)

Likes

Comments