Hej på er kära ni. Hoppas ni alla hade en fantastisk jul och ett himla bra nyår. Min andra jul utomlands utan familjen och släkten, men det gick bra denna gång med. Jag är glad att vi var i Mexico och höll oss upptagna så det inte blir alldeles för mycket av en verklighet. Gud saknar alla där hemma otroligt mycket.

Så Mexico var en av dom bästa resorna hittills, det var väldigt skönt att komma iväg till värmen, och dega, utforska och äta en massa. Men på senare tid har jag verkligen fått det bekräftat för mig själv - jag är en sån obekvämt pinsam människa som verkligen konstant hamnar i pinsamma situationer haha. Allt ifrån att ofrivilligt hamna på cykelturer med en massa killar, till att skapa scener på flygplatser och halka på poolområdet. När ska det sluta liksom :/

Lagom till nyår kom vi hem till Denver. Nyårsaftonen firades in med bästa Linn, men slutet på dagen blev ingen höjdare haha. Huuuh vilken kväll det blev, svinkall och jag missade alla fyrverkeri haha dom e viktig för mig :( Men bara och ladda om till nästa nyår antar jag. Hoppas ni hade en bättre start på det nya året!! Nu försöker vi göra 2018 till det bästa året. WihooMove your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Gott nytt år på er bästa bästa ni!! Jag är väldigt exalterad på vad 2018 har att erbjuda och hoppas ni är det med så nu köööör vi.. ✨

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments

I år var det dags igen för oss att fira Thanksgiving och J's födelsedag i Chicago. Nu har man blivit lite av en veteran och vet precis vad som komma skall, i Chicago är det verkligen novemberväder, så det mesta vi brukar göra där e att äta, sova, bråka och repeat haha.. Äääälskar min värdmammas föräldrar och familjen, och det är bland det roligaste som finns att lära känna alla såhär. Förmodligen var detta sista thanksgiving, sista födelsedagsfirandet för J och sista gången i Chicago för mig, så jag försökte njuta till fullo. Huva var det är jobbigt att veta att det är sista gången för många saker nu :( Men jag har sex månader kvar av att sluka in allt och ta vara på varje stund!

Likes

Comments

Hejsan på er!
Hoppas alla mår bra. Själv är man fortfarande sjuk så man har haft bättre dagar om man säger så. Idag har det varit en lugn dag dock, 9 till 7. Bästa är ändå när man får tid över att ringa hem till familjen och det hade jag idag! Jag tror inte att jag säger det tillräckligt, speciellt inte nu under andra året men oj oj oj vad jag saknar alla där hemma. Nu har detta varit en vardag & verklighet i 15 månader så det känns nästan som att det inte finns ett liv utanför detta också, vilket är hemskt haha, man blir så instängd i det man har för nuvarande. Sex månader är det kvar innan denna lilla bubbla spräcks & jag åker hem. Lite ångest ändå.

I helgen fyllde min käraste (lilla hehe) storasyster år, och det smärtar ju lite att man även det här året inte är med, men nästa år då smäller vi till det stort!! Grattis igen Fanny!! Också var det farsdag & farfars födelsedag, så grattis till farfar & pappa!! ❤️

Men alltså Ojsan, kan vi prata om hur olik mig själv jag är på alla dessa bilder haha:(
Min värdmamma säger konstant att jag är fotogenisk, ful i verkligheten med andra ord.. Hahaha and I don't disagree

Likes

Comments

En lördag i oktober var det dags igen att ta hand om mitt risiga hår hehe, senaste gången jag var hos frissan var i juni, innan jag var i Sverige så det var på tiden. Jag har överlevt min utväxt genom att dölja den med torrschampo hehe, icke bra. Men jag har verkligen en otroligt bra frisör som är jätteduktig och det måste man dra nytta av. Den här gången gjorde vi en balayage (balalgye haha??confused) med mörkare botten och ljusare toppar. Min frisör får fria händer med mitt hår alltså, hon vet bäst!!

Likes

Comments

Måste börja med att be om ursäkt haha, är helt fruktansvärt dålig på att skriva. Men låt oss ta en liten recap på vad som hänt på sistone. Det har varit alldeles för många avsked för min del, nu har Rebecka, Sofia, Anna och Jolin lämnat och det är väldigt tufft måste jag säga. Vänner betyder så mycket, alltid och överallt, men just nu och här är dom lite extra viktiga. Men nu väntar nya äventyr för dom så det är himla spännande. Höst är det verkligen här i Denver nu, men det är sånt knepigt skiftande väder att alla är förkylda som satan haha, ena dagen 22 plus sen snö dagen där på. Gött. Sedan har jag (lite ointressant kanske) lyckats ramla, inte på fyllan eller på ett par skidor utan det är bara jag som är mitt klumpiga jag och ramlar och slår min svanskota så hårt att det var dagar då jag inte kunde gå haha sad. Jag var nog den enda som faktiskt tyckte synd om mig haha.. November blir en spännande månad, jag ska försöka ha en vit månad (hahaha tragiskt att man kommit till den punkten av sitt liv) vi ska iväg till Chicago, ha fotografering och thanksgiving är runt hörnet samt att mitt yngsta värdbarn blir 3!! Galet.


Likes

Comments

Då var min andra halloween i USA över. Mysig, rolig och väldigt konstig var den i vanlig ordning. Vi smygstartade och firande redan i helgen och sen igen den 31:a. I fredags var det dags att säga hejdå till Anna som flyttar till västkusten. Vi träffades alla på ett collageparty, men fy alltså, på sånt är jag äldst haha, polisen kom och jag verkade vara den enda myndiga, så man simmade lugnt om man säger så hehe. Sen åkte vi vidare till Downtown och dansade vidare. På lördagen möttes jag upp Jonna & Hanna och vi hamnade på en riktigt rolig hemmafest/halloweenfest/en lite oklar fest. Dom flesta hade svinhäftiga utklädnader och själv var man något så mesigt som en cheerleader, också lyckades jag glömma pompomsen hemma haha vilket misslyckade, men vi hade urkul!! Sen på självaste Halloween slog familjen och grannarna stort. Hela vår gata stängdes av och det var en massa dekorationer och aktiviteter och trickortreaters (vilken svengelska det blir haha förlåt)


Hoppas ni alla hade en magisk Halloween

Likes

Comments