Golvet. Det blev så bra och gjorde så otroligt mycket skillnad och precis den känslan på det som vi ville. Det är vitt, men syns att det är trä, och framförallt känner man fortfarande att det är trä. Nedan ser ni en före och en efterbild, första är när vi har tagit bort klickgolvet i ek som låg där innan och bild två är efter de behandlade det. Ännu mer skillnad är det om ni tittar på bilden med målarburken, under de två. Där ligger ekgolvet kvar mot de två väggfärgerna vi har i sovrummen här uppe, och oj vad jag är glad att vi valde att riva upp det golvet och lasera plankorna under!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Nu har vi ändå kommit en bit.  En bit på vägen liksom. Det stora kvar är kök och hall som ska målas, både vägg och tak. Det är jobbigt, men ska bli klart den här helgen. Då har det gått på åt ungefär 50 liter färg. 50 liter! Men så har vi ju också målat precis allt i detta hus snart.

Nästa vecka är lite spännande. Då kommer det golvgubbar och ska slipa och fixa golvet på åvanvåningen. Har väldigt höga förväntningar på hur det kommer bli, så hoppa att de hålls..

Likes

Comments

Nu är tankarna och funderingarna igång. Hur ska vi inreda och sätta färg i vårt nya boende? Vi lutar både åt det kallare grå/blå hållet och det lite varmare med nån röd/lila ton i. Golvet är vitbetsad furu och många av möblerna vi har är ek/svart. Åh, dessa beslut och funderingar. Men vilket lyxproblem egentligen. Och tänk, om mindre än en månad flyttar vi in.

Likes

Comments