Följ mig på instagram för mycket vackra bilder
@ andshelookedaway
( and she looked away )

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Long time n​o see, haha.

Har väl inte haft för mig så jätte mycket på sistone, fick sommarlov 30 maj och sen blev det läger direkt efteråt, från 2 juni till 8 juni. Och allt jag kommer säga är, rippi lägret var fantastiskt och något jag alltid kommer komma ihåg. Kommer sakna allihop.

Sen blev jag ju konfirmerad idag, så vi hade över lite gäster och så, sen till kvällsmat gick vi ut och åt på Asian Garden, vi skulle egentligen till Mango House men tydligen var det stängt. 

Kallar det en helt lyckad dag! 

over and out 

Likes

Comments

* Lana del Bae
Har lyssnat på Lana del Rey förr men nu lyssnar jag på henne nonstop.

  • 61 Readers

Likes

Comments

Älskar just nu dessa konstverk, de får mig också att känna mig som en amatör.
By the way, ni kan följa mig på instagram > @jennyhognas <

Likes

Comments

​I brist på andra samtalsämnen får ni lite bilder som jag har fotat innan jag ska ha mitt HP maraton.


Likes

Comments

Hej allihopa! Idag tänkte jag skriva om något lite annorlunda, nämligen om hur man ser ut.

I hela mitt liv har jag fått höra att jag kanske inte är tillräckligt bra på något, inte tillräckligt smal, inte tillräckligt bra på att sjunga, rita etc etc. Men vet ni vad jag är trött på er bullshit.

Alla ni som klagar om hur någon ser ut, te.x någons kropp "Du är för smal" "Du är tjock, du borde banta"

Men nu är det såhär, jag ser inte ut som jag gör för din skull, jag ser ut som jag gör för MIN skull, om jag trivs med mig själv, och gillar hur jag ser ut, varför ska folk komma och kränka en med de där orden? Det viktigaste är att man trivs med sig själv. Jag har alltid varit lite överviktigt och ofta gått runt och oroat mig för min vikt, ett tag åt jag knappt något heller eftersom jag mådde så dåligt just på grund av detta, men nu, nu har jag fan bestämt mig, jag behöver inte ändra mig för någon, jag ser ut hur jag vill, och äter vad fan jag än vill utan bry mig om vad andra tycker, det här är jag, och jag borde inte ändra mig för någon. Och om jag gör det, gör jag det för mig själv ingen annan, det borde ni också göra,

Och alla ni som klagar om, att någon är "konstig". Då säger jag såhär till er, "You have to be odd to be number one." Vad är ni då om jag är konstigt? Vad är egentligen definitionen av "normal"? Finns det ens någon som är normal? I så fall hur räknas man som normal? Enligt mig, så tycker jag att vi alla är lite konstiga, men vi alla visar det inte. Och just jag, råkar inte vara en person som döljer den sidan av mig, den sidan av mig är en stor del av mig, och visar vem jag är. Ta min sjuka humor som ett exempel, men jag gör allt det för att jag älskar att skratta och det finns inte något mer underbart än att skratta tills man blir tårögd.

-

Jag tycker också att alla borde ha sin jävla rätt att vara sig själv, vare sig ni är bisexuell, heterosexuell, gay, pansexuell, asexuell, transsexuell m.m. ( Ganska säker på att jag glömt några men)

Och nej, jag är inte gay/bi, jag är hetero så vitt jag vet, och jag skriver detta eftersom jag tycker att alla har sin jävla rätt att vara vem man vill och visa det offentligt. Jag har gjort ett stort steg och stod upp för mig själv idag, och det tänker jag fortsätta göra eftersom det kändes så bra att få säga det högt, och jag hoppas verkligen att ni gör det också.


Likes

Comments

Eftersom det var så längesen sen jag sist bloggade, om man bortser från mitt tidigare inlägg idag då så bestämde jag mig för att berätta vad jag har haft för mig, och såhär ligger det till:

Jag tog en paus med bloggandet eftersom det hände mig en grej som jag inte tänker skriva ut här, men om några av er är intresserade av att veta så kan ni kika mig på jennymaria_ eller bara kika i överlag, om ni vill prata om något för jag kommer lyssna.

Tillbaka till ämnet, så jag hade ingen alls lust att göra, har haft en liten blogglust då och då men nu i torsdags började jag skriva inlägget om saker jag hatar som jag publicerade för några minuter sedan.

Så vad har jag egentligen haft för mig sedan 31 mars? Stolt kan jag säga att jag inte gjort något speciellt.

I fredags var jag på en konsert i vår stad, som hette "Natten är ännu ung" och jävlar vad de var bra på att sjunga och om jag skulle ha möjlighet att se den igen skulle jag lätt göra det!

Sen så hade jag också en sleepover med mina vänner.

Jag har läst ut 4 böcker den här månaden, och läser just nu min femte, ( Legend ) och den senaste jag läste var Let it Snow skriven av bl.a John Green, om ni inte läst något från honom föreslår jag att ni gör det, och det tog mig 1½ dag att läsa den. ( 354 sidor ) läste bland annat The Maze Runner också, och måste säga att efter jag läst boken och sett filmen igen för andra gången är jag jävligt besviken på filmen.

Har även ritat och målat mycket på sistone, har också druckit te och försökt skaffa internet vänner över instagram vilket inte gick något vidare, but more on that later, I'm still working on it.

Kommer just nu inte på något annat viktigt jag har gjort.

Så tills vi ses nästa gång.

Over and out.


Likes

Comments

Long time no see.
Nu fan tog jag mig i kragen och bestämde mig för att skriva ett blogginlägg.
( Vilken överraskning ellerhur!? ) Blev nästan förvånad när jag satt på en lektion och en kille störde mig så kom jag på, varför inte skriva ett blogginlägg om alla de saker man hatar? Är ganska säker på att det inte ens är min idé men here we go.

1. Jag hatar då folk smackar/pratar med munnen full av mat.
2. Människor.
3. Människor som hatar böcker.
4. Barn runt 8 till 12 års ålder.
5. Barn överhuvudtaget.
6. När folk älskar saker jag hatar.
7. När jag och mina vänner inte hatar samma människor. ( Eller ogillar, hata är ett starkt ord i det sammanhanget. )
8. När folk säger "På fredag" då de menar "i fredags".
9. Obekväma stolar.
Kommer inte på flera saker just nu men det finns tusentals andra saker jag hatar.
Kommer förmodligen komma ett liknande inlägg men med saker jag älskar istället.
Tills dess, hejdå.
over and out.

Likes

Comments

Hej på er.

Jag ville bara be om ursäkt i förväg ifall jag mitt i allt slutar uppdatera men nu är saken att det har hänt något som jag inte är allt för glad över så jag kommer vara nere lite ett tag. ( Tänker inte skriva ut vad som har hänt för att det är för personligt bara mina närmsta vänner får reda på det )

Jag hoppas verkligen att ni förstår för det här är bara inte något jag kan springa iväg från, jag måste helt enkelt komma över det och ja, det kommer vara svårt men ska försöka mitt bästa och jag behöver verkligen allt stöd jag möjligen kan få.

Tack. 

Likes

Comments

Hej kära läsare.

Jag tänkte bara informera er om att jag tänker ha en frågestund. ( Kommer dock inte få några frågor ) Så om ni vill fråga mig något är det bara att slänga in en kommentar, jag kommer avsluta den och publicera svaren sista april så ni har ju nästan en månad på er. 

Kommentera helst under det här inlägget så att jag har en större chans att se frågorna.

Tack och hej. 


Likes

Comments