Fredags började med sovmorgon. Sen gick jag min promenad på 7 km. Åt en god och nyttig frukost/lunch brukar aldrig äta nyttigt haha. Sen hem och städa och tvätta osv. så det vart kliniskt rent! Sen duscha och fixa sig. Och sen satt jag och slappa framför en film tills det var dags att hoppa in i taxin ner till O´Learys och möta upp Michelle :) Vi skulle äta där men hade ingen koll på att det var någon fotbolls match och folk hade sina tröjor på sig och förde liv. Haha det är ju en sportbar. Så vi gick till Rhodos och åt spett :) sen kommer jag faktiskt inte i håg, men vi gick runt lite mellan O´Learys och rocken och tog några drinkar :) sen vart vi eller ah mest jag såå sugen på någon efterrätt haha så vi avslutade allt med att beställa en vatten och en kladdkaka ;) vi går in på rocken kl 22 typ och bah hej en kladdkaka och vatten. Haha. Det var trevligt att umgås med fina Michelle iallafall :)

lördagen!

Sovmorgon! Promenad 5,5 km sen åkte jag och Kim och köpte en chromecast till pappa för att varje gång vi ska dit så segar hans Youtube och typ Netflix på hans smart tv och han vet inte vad han ska göra och blir så irriterad haha så nu hat vi löst hans problem så överraskade han med de och hjälpte han att installera. Sen åkte vi och handlade och sen åkte han iväg och träffa en kompis då passade jag på att göra lite mysigt och romantiskt och överraskade Kim när han kom hem och han vart mycket glad :)
Söndag!

Sovmorgon! Ingen promenad för det orkade jag inte haha. Gick upp kollade film och jag sa att ååh en sån där grej pappa fick ska jag också köpa tror jag det var en bra sak. Sen skulle Kim åka och köpa lite grejer vi glömde inför matlådorna. Och sen kom han hem med en chromecast till mig! Whii :) så nu ska jag sitta och flippa på den medans Kim får göra matlådor haha snäll tjej.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Började dagen med sovmorgon! Sen åkte jag och kim till Arken Zoo och köpte sele, koppel och laserpenna .haha vi fick köpa hund sele istället för att han är så stor! Sen åkte vi och pappa ut till ett ställe i oxelösund Och åt lunch i det sköna vädret. Sen åkte vi vidare till Morfar där det var massa andra gammlingar och åt en jätte fin tårta! Sen testade vi hans nya vrålåk ;) haha alla skulle på den. Brumbrum.. Sen åkte vi och kollade på lite båtar och drömde oss bort. Sen hem och testa selen och Morgan fick komma ut på upptäcksfärd :) han var spännd och lukta på allting sötnosen.

Likes

Comments

kvällen igår var såå trevlig :) det var ljust, det var varmt trotts barbent och när det vart lite små kyligt satte dem på infran. Åt oxefile och drack goda drinkar till sälskap av två härliga tjejer. Tagga sommarn!

Likes

Comments

Avslutning i dag, med gofika och betygsamtal. Jag är nöjd med mina betyg även om det är långt i från topp betyg, jag har klarat alla kurser. Efter avslutingen så vart det ändrade planet om kvällen så jag och Merrita gick till coffeouse by george och åt och sen gick jag hem och nu har jag presis tagit bort en glas bit ur foten då min kära kissemiss har haft net en perfym flaska och det svidersatan! och snart ska jag hoppa i dushen för att sedan hoppa in i taxin ner till Olearys och mötta upp Anna och Anna För att äta och dricka gott Haha känns inte som att jag gör annat en att äter och ser inte ut som det heller men men jag är lycklig. 

Likes

Comments

​Följde med min kompis Micke som res sällskap till Norrköping han skulle jobba där någon timme och jag blev avsläppt på Ingelsta gallerian 😄 sprang igenom butikerna och fick med lite smått och gott till garderoben 👗👠👙 när han var färdig köpte vi glass och lapade sol en stund ☀ sen skulle han vidare och jobba och jag blev avsläppt i Nyköping. Fortsatte att shoppa lite där också, så armarna mina var alldeles trötta när jag hade konkat hem allt i det super varma vädret! 💪  Nu sitter jag på balkongen och äter frukt och ska börja kolla på The 100 💻 Det är så härligt med sommarlov! och ska verkligen njuta nu, om en månad åker jag till pappa och bosätter mig där några dar i veckan ett tag  framåt och ska jobba med huset 🏠 han har anställt mig mån-tors  i år igen hahaha då blir det spika och slå sig på tummen och grejer 🔨 men pengar är alltid välkommet!  

Likes

Comments

En stor glädje och ett lugn spred sig över mig när jag sent i går kväll blev klar med terminens sista inlämningsuppgift 😄👍 Trodde jag hade sovmorgon och ledigt idag men tji fick jag för att vi blev kallade på en obligatorisk lektion då våran lärare hade glömt att lägga in uppgifterna i vårat kursbrev...Men men det tog inte så lång tid och vi fick jobba i grupp. Efterlektionen gick jag med några i från klassen till Huldas och åt och njöt i solen. Det har varit sååå varmt idag!☀ så jag gnällde väl mest om att det brändes på armarna haha. Efter det gick vi på stan och kollade på fina klänningar och jag köpte ett par solglajjor 😁 Senare mötte jag upp pappa och vi åt pizza och skvallrade om senaste nytt och sen åkte vi till affären och jag köpte fika till onsdag ( nej jag kan inte baka) för På onsdag har vi skolavslutning och då ska vi sitta och fika mellan betyg samtalen. Och senare på kvällen ska vi ut nästan hela klassen och äta och dricka gott i hamnen 🍲🍻 Nu ska jag sätta mig och njuta av min första pluggfria vardagskväll med en Budweiser och film 👌

Likes

Comments