Work in progress och vårfeeling

Hej finingar,

Jag är lite off just nu och det beror helt enkelt på att det känns som att jag ändå bara gör samma sak haha. Nej men det är ju mycket att rodda allt hemma med bebis ”bara” och lägger man till inredning och uppackning på det så har man att göra😅 Rentav hopplöst kan det kännas ibland kan jag lova.

Men som jag nämnde häromdagen så börjar bitarna falla på plats snabbt nu och ljuset i slutet på tunneln är nära. På fredag kommer en leverans med lite saker jag beställt och efter det så är det inte mycket kvar.

Jag pallar liksom inte hålla på i månader och dutta med sådant här utan jag vill köra på och få klart. Prestationsprinsessa javisst men i detta fall är det skönt för hemmet är så viktigt, det ska vara lugnet och harmonin i tillvaron. Och det kan det inte vara för mig om det är stökigt.

Jag kände att jag behövde ett break från allt planerande, inredande och plockande idag så jag tog med mig Melvin och Lou ut på en promenad i över en timme.

Vårfeeling kan man minst sagt säga🤩

Alltså jag är förtrollad av omgivningarna här. Bortsett från att det inte finns några gångvägar utan att fotgängarna och bilåkarna liksom får försöka samexistera på vägarna så är det perfektion.

Eller det är det väl egentligen ändå men för en ”stadsbo” som är van med trottoarer osv så blir man väl antagligen lite nervös innan man har vant sig tänker jag.

Jag hoppas att ni alla mår bra och lovar att jag snart kikar in till er och läser och kommenterar igen ❤️❤️

Gillar

Kommentarer

juliamalmgren
juliamalmgren,
Men hur snyggt golv?! nouw.com/juliamalmgren
JennyLou
JennyLou,
Tack, gillar det med😍😍nouw.com/jennylou
sjosefine
sjosefine,
Gud, vad skönt att kunna gå lös med hunden 😍 är det lite trafik, så du slipper svettas? 😅❤nouw.com/sjosefine
JennyLou
JennyLou,
Ja alltså han har aldrig gått i koppel, inte ens i stan när jag bodde där. Då bar jag honom såklart där det var mycket folk mem annars kunde ha än tom grön gubbe på övergångsställen, stanna på trottoar osv. Så problemet här är att det saknas trottoar så han fattar inte riktigt var han ska gå så vi får träna. Är ju inte jättemycket trafik men vissa kör ju som om det vore motorväg😅 ❤️nouw.com/jennylou
sjosefine
sjosefine,
Gud, vad skönt 😍 du får lära honom "in på sidan" det kan min 😅❤nouw.com/sjosefine
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229